Friday, 30 December 2011

Attention!

Assalamualaikum.. dan salam sejahtera buat semua..

Setelah sekian lama saya mendiamkan diri dari blog.. really sorry pada semua sebab x update apa-apa.. btw, Alhamdulillah kerana baru baik dr sakit.. baru-baru ni zira sakit smpi x le bgn.. nk bgn mandi.. bgn mkn pun ayah dgn mama yg tlg angkat.. hurm..  alhamdulillah kembali sihat.. sihat-sihat terus masuk ofis.. fenin...

Actually byk sgt cerita waktu mendiamkan diri.. antaranya.. zira attend wedding Miss Sunshine.. dan juga Puan Nida.. ;) gmbr nnt zira masukkan klu free sikit.. oh yea... ade beberapa guestbook yg zira x update lg ke blog.. TALKING ABOUT GUESTBOOK.. really sorry pada beberapa org yg request buku tapi zira x dpt buatkan.. zira nk pesan sikit pasal buku ni.. if request.. bg zira jelas akan design yg you all nk.. than actually zira CUSTOM made buku ni.. and x berapa suke nk repeat design customer yg zira da buat.. you all blh bg contoh based on buku yg zira pnh buat.. tp ubah la ckit ea.. cian org yg request awal-awal sbb dorg pun nk spesel kan.. MAAF juga klu cara zira ade mengguris sesiapa.. sy pun terguris juga.. huhu... lagi2 baru baik sakit.. huhuhu~

Disebabkan saya bekerja dan kerjaya guestbook ini hanya part time.. sy hanya akan terima order guest/storybook dari customer yg mudah untuk sy berunding dan juga sabar serta tidak menekan2 saya hingga saya tertekan...huhu~.. maaf zahir batin pd sesiapa yg saya tolak permintaannya..

Nnt free zira update cerita2 yg lame di hold dan di perap ye... sayang semua...
sekali lagi.. maaf zahir batin.


Sunday, 13 November 2011

Wedding Guestbook - Aiza & Hanif

Wedding Guestbook - Aiza & Hanif, Temerloh.
Theme: Purple & Pink.


1st sekali nk say thanks to her sebab trust me for this guestbook sebab buat dengan rushing..haha.. her wedding this 27 Nov.. so wish everything good for her... Thank you so much for the order. Untuk gambar2 Wedding Guestbook - Aiza & Hanif leh la click kat link tu ye ;))



This book ade seperator..and she request to use doilies... Thanks again! ;)

 

Friday, 4 November 2011

Sunyi nye blog ini.....

Assalamualaikum..
& Sala sejahtera buat pembaca setia.. ;)

Chak!! Bertemu lagi kita.. Rasanya sudah lama menyepikan diri dari mengepost tentang persiapan kahwin saya..Hehe.. maaf ye kalian semua.. zira tak sempat.. Tapi... ada la sikit persiapan yang berjalan..hehe

Buat masa ini...satu2 nye persiapan yang berjalan adalah Tentang BAJU. Baju nikah.. dah pun siap dan amik dari tailor.. termasuk bj yg nak diletak kat hantaran nanti.. sekarang tengah tunggu baju khatam Al-Quran siap.. ianya dalam pembikinan... (^_^) Seterusnya.. Baju sanding dah pun dihantar ke tailor bersama design nya.. Baju Bertandang? Ada fabric yang masih kurang.. jadi saya hld dr menghantarnye ke tailor.. maybe after bju sanding siap baru saya akan hantar pula bj bertandang tersebut.. ;)

Lain2.....centerpiece..ahaa! DIY centerpiece dr recycle bottle ni baru shj dimulakan... tolong ingatkan saya bahawasanya saya perlu buat paper flower untuk ini.. huuuuuu (T_T)

Start minggu depan.. byk juga wedding kena attend.. 11/11/11, 20/11/2011 & 27/11/11.. Tarikh2 tersebut mmg x leh la nk kemana-mana appoinment.. sbb kena gi rumah org kawen.. huhu~

Haa.. ada lagi satu perkara.. siapa perasan akan kewujudan blog saya.. the Fancy Shop... ngehee...blog tu dah lame actually.. tapi x penah nk update..kebetulan dah ada.. zira mskkan je ape2 brg yg zira jual mcm guestbook zira tu.. pada sesiapa yg follow.. terima kasih byk2....

Pada semua follower yg perasan zira msih blm follow you all.. tegur zira ye.. kdg2 zira x perasan.. sori sgt.... zira jarang pulak dpt on blog ni skrg...Free nanti sy akan tulis lagi ye.. Sayang n Rindoo semua!


Wednesday, 2 November 2011

Wedding Guestbook - Ira & Zul

Guestbook Ira & Zul, Sg.Buaya.
Theme: Pink, Peach, White & Mint Green.



Pemilik guestbook ini request some special things for the guestbook iaitu buttons dan juga feather. So, Ini adalah hasil guestbook untuk Ira. Hopefully she love this. Untuk gambar-gambar guestbook ini.. boleh tekan link ini! :) The Fancy Shop (^_^)


Wedding Guestbook - Rina & Azzam

Guestbook Rina & Azzam, Putrajaya.
Theme: Yellow, Blue & Pink.





Many Thanks to Rina ;)


Friday, 21 October 2011

Fazzilah Shoes

Assalamualaikum,
Salam sejahtera.

Hai semua.. hari tu zira janji nk kongsi beberapa hasil kerja zira.. Alhamdulillah.. selesai satu kerja iaitu hias 2 pasang kasut untuk b2b.

Semalam siap lagi satu kasut untuk di D.I.Y... Permintaan b2b Fazzilah yang sekampung dengan ku. Dia adalah customer Butik Kaseh Collection. Untuk memenuhi impian nya.. saya pun membantu untuk menghias kasut plain yang diberi kepada saya. Jadi, kali ini..saya akan berkongsi hasil kerja yang tidak seberapa ni pada semua.. you all semua pun boleh buat ;) Ikut saja kreativiti masing-masing ye..

Kedua-dua kasut yg diberikan pada saya kosong sahaja. Tiada satu aksesori pun terletak di depan, belakang, kiri, kanan, atas mahupun bawah kasut..Huhu (ade ke org letak aksesori kat bawah kasut??? lebih-lebihkan! hahaha) Malangnya saya terlupa nk ambil gambar before decoration..huhu..jadi bayangkan saje kalau kasut itu kosong tanpa hiasan ye! sebab saya hanya berkongsi hasilnya setelah siap sahaja.. kekeke~ Mari lihat! (^_^)


Grey shoe for private reception.. I also make a fabric flower for the wedding dress... :))


Blue Shoe for reception.. ;)

Thank you Kak Fazzilah sebab memberi kepercayaan pada zira yang tak berapa nk pandai ni (^_^)

Thank you Allah sebab beri ilmu dan bakat pada zira.. Alhamdulillah...


Wednesday, 19 October 2011

DIY.. Mampukah saya buat :(

Assalamualaikum..
Salam sejahtera.


Berjumpa lagi.. ;)


Ok lah.. sejak kesibukan yang agak melampau dan ketiadaan masa.. pantang je ade mase walau sedikit rasa rindu nk berkongsi cerita.. Rasa mcm dah lame tidak berkongsi dengan follower yang setia membaca setiap entry.. Terima Kasih semua..


Kali ini.. terasa nak meluahkan tentang DIY stuff for wedding.. Jap ye.. saya list kan DIY stuff untuk wedding zira.


Guestbook! Alhamdulillah.. da siap buat walaupun sekarang rasa cam biase je guestbook tu..huhu~


Bunga telur tissue.. Haaa.. yg ni.. color hijau je siap.. emm.. pink untuk letak kat pelamin..and peach untuk di bawa ketika bertandang lgsg x jln lgi..peach tu pun dah rase mm x berguna..kerana? rumah lelaki dah tukar kaler tema kan. Adoi... rasa cam x sempat2 nk buat bunga telur ni..mama cakap beli je yg da siap x boleh ke??? zira jawab, boleh je.. huhu~ <-- malas sungguh kan zira ni! haha


ok la.. next.. paper bag! huwaaa......... lgsg x sentuh lg bende ni.. kertas dah ade da zira oii... sila la buat cepat........... waaa..menangis!!! (T_T) biler zira nk wat ni.. larat ke nk wat zira oiiiiiiiiii... 50 bag je pun! semangat la zira... jgn malas sgt.... uwaaa~


lagi2! recycle bottle fo centerpiece!!! huh~ (alamak...termengeluh pulak... ngee..) hurmm... x wat lagi jugak.. sedih nye dgn kesibukan skrg... tapi...tapi...tapi... x boleh mengeluh kan zira....


Alahai.. camne ni zira.. sempat ke nk wat sume 2....


Pastu kan... dalam banyak DIY stuff tertangguh tu kan... ada hati nk DIY 1 lagi bunga telur untuk bawa gi bertandang nnt.. huwa....................... MAMPU kah saya... ke MAMPUS la saya sbb x dapat siapkan sume.... ngeeee....


Pening sekejap...  (@_@) :'(


*Zira x g taw lagi kan tema rumah lelaki.... :p kekekeke... its suprise cikit.. tunggu ea semua... ;p


Tuesday, 18 October 2011

Alhamdulillah.... (tak perlulah mengeluh Cik Zira..)

Assalamualaikum..
Salam Sejahtera..

Before this zira ade listkan beberapa kerja yg zira perlu buat.. jadi..kali ni nk update sikit progress nya..sementara berkesempatan on9 kan..

-Fabric flower tuk wedding dress dah siap.. dah pun hntr baju kat butik ahad lepas..cume kena tmbh sikit2...as per customer request..huhu~ sedang di buat...

-Decoration kasut baru siap satu.. gambar akan di update lepas kasut lagi satu siap.. emm.. nmpk cam sng je nk wat..tpi..boleh thn susah....TAPI...nnt sy cuba lagi! :) jgn mengeluh ye cik zira!

-Haa..guestbook order..alhamdulillah..rezeki saya.. ada 3 guestbook.. tapi baru buat satu..yg color purple.. after siap lagi dua.. sy hntr binding skli and amik gmbr okay... tggu... ;)

-Ade kerja baru..ngeee.. kena buat koleksi baju nikah & tunang untuk butik.. berusaha ye zira! jangan mengeluh2... x baik! ngehee~

*ha.. pesanan untuk diri sendiri... x pe la klu org buat jahat pada kite...terima.. redha je.. esok2 tuhan balas tunai je... jgn risau ye zira pada org yg suka berdengki tu..eemmm!!! jgn mengeluh ye zira!!!! umm... Alhamdulillah... ;))

Design baju oh design baju

Assalamualaikum,
salam sejahtera.

Lama kan tak nampak zira mengepost entry. Hurm.. Apa cerrr? kalau baca tittle entry kat atas ni mesti ada yg ingat zira ada design baju lagi kan... Hurmm.. actually nak kongsi satu cerita.. dalam sibuk siapkan fabric flower tuk satu wedding dress..zira dapat satu call dr surg b2b untuk design baju... ok la.. zira x janji untuk design dat time sbb kejarkan wedding dress yang satu ni.. dat person pun cakap la baju camne dia nk.. color ape tema dia tu...bersungguh dia terangkan...





and than....





after siapkan wedding dress untuk customer yg surg ni.. zira tergerak untuk call dia semula bertanyakn tentang design baju yg dia nk..





Tapi.........





dia ckp.. x pe la..dah tempah kat designer....emm.. saya x kisah..good to her.. Y? sbb dia pergi pada real designer... saya bukan designer yg bertauliah..... x pe..




Cume....





at list beritahu lah... x de la sy pnt bfikir untu satu perkara itu..jadi sy boleh fikirkan perkara lain.. emm~ saya x marah.. saya cuma terkilan diperlakukan begitu.. nasib baik satu titik pn belum terlakar atas kertas.. x de lah rs marah ckit pun..



and...




after this klu sy design sekali pun.. jgn harap sy nk share design kat sini... sebab kadang-kadang.. yg mintak design x berpeluang nk buat tapi byr design.. tapi org lain yg amik free2 je.. pastu bw design kite kat tempat len pulak.. hurmm... sori la pada semua yg baik hati.. tapi sy agak terasa hati dgn org yg perlakukan sy begitu.. huhu~

Buat masa ni... saya akan design untuk koleksi tunang dan nikah untuk butik.. after bju siap.. baru saya akan buat photoshoot.. and publish di blog butik dan juga FB butik. Sungguh saya publish lakaran selepas ini adalah tidak mungkin.. Maaf sekiranya ada sesipa yg terasa hati. Sekian, Terima Kasih ;))

Thursday, 6 October 2011

Banyak cerita tapi x tau nak cerita ape ;)

Assalamualaikum..
Salam sejahtera buat semua teman..

Hai teman-teman blogger semua.. Harap sihat semuanya.. yang prepare wedding.. semoga semua mudah dan berjalan lancar.. yang baru melangsungkan perkahwinan.. happy wedding and congratulationS.. Pada yang sedang gigih berjuang menjaga anak di dalam perut.. semoga kamo dan anak kamo sihat-sihat hendaknya... (^_^)

Apa agaknya zira buat kan sekarang..asyik senyap je.. what I have to do now is...

- Zira kena siapkan 3 guestbook order.
- Zira kena buat fabric flower untuk wedding dress Kak Fazzilah.
- Zira kena decorate wedding shoes untuk Kak Fazzilah.
- Zira kena cari lining baju and buat baju tunang untuk sepupu.
- Zira kena create 1 lagi blog untuk sepupu.

Lagi?? rase mcm ade yg missing.. kena check diary balik and list balik.. emm... akhir2 ni rasa mcm diri saya menjadi pelupa... risaukan banyak benda... nak nangis saje rasanya.. emmmm :(

Tuesday, 4 October 2011

Pertukaran warna tema rumah lelaki

Assalamualaikum...
Salam sejahtera untuk semua...

Huih.... selepas berbincang-bincang.. tema color di rumah pengantin lelaki nanti akan ditukar..Honestly..ia adalah color yang tidak pernah dirancang oleh saya.. Juga tidak pernah di fikirkan oleh saya untuk dijadikan color tema...kerana ia bukan lah warna kegemaran saya.. hihi.. agaknya apa color itu? Hehehe.. tunggu ea.. saya akan study color itu terlebih dahulu sebelum saya publish di sini..

Selain daripada color.. design baju dan color pelamin juga serba serbi akan di rombak semula..cheh..ayat tidak boleh blah! haha.. disebabkan color tema ditukar..jadi banyak la juga perancangan yang akan ditukar.. jadi..buat masa ini.. masih di dalam perancangan semula.. after siap study..zira akan kembali berkongsi persiapan perkahwinan zira.. sebab sekarang sibuk membahagikan masa di rumah..dengan kerja-kerja rumah..di ofis yg x brpa nk ofis ni.. di butik kawan sy dan juga menjaga anak.. opps! anak blm lgi..lebey2 pulak zira ni ea.. hehe~ 

Kadang-kadang rasa rindu juga nk jd blogger sepenuh masa macam dulu.. tapi kalau sepenuh masa pun x reti dah nak menulis apanya..haha~ ok lah ye.. nnt free zira kongsi lagi cite psl wedding preparation. Just now cuma siapkan centerpiece recycle bottle tu.. hihi~ See you again! 



Monday, 3 October 2011

Chak!!! :)

Assalamualaikum...
Salam sejahtera juga buat semua...

Siapa rindu zira...angkat tangan! ngee.... rasa macam dah lame je tak post apa-apa entry kat blog ni akhir-akhir ni. Kesian blog ini sepi dan terdiam seribu bahasa dan kata-kata.. Actually takda cerita yang best pun nak dikongsi. Preparation wedding pun tergantung-gantung.. Haih~ ape la nasib kan.... tengok je la apa jadi nanti... hihi.. apa-apa pun..zira doakan kawan-kawan yang semakin hampir tu dipermudahkan segalanya.

Hari ni nak update segala benda yang saya buat selama sy senyap..ngee..boleh ke mcm tu..hehehe~

Last update on 20.Sept.2011.

21. Sept : X de pape yg best nk cite (^_^)
22. Sept : Pergi SSF - Beli bunga untuk pelamin.
23. Sept : HARI LAHIR MAMA, buat Hantaran Azie, Putrajaya.
24. Sept : Buat Hiasan meja makan beradab Ain & Wan , Jugra.
25. Sept : Make up Ain, Jugra. Wedding Classmate, Yati.
26. Sept : At Office. Buat company profile. Received order GUESTBOOK.
27. Sept : MC- Rest at home.
28. Sept : Appointment at Kaseh.
29. Sept : Buat Hantaran Akid & Wahida (Gambar akan di update)
30. Sept : Check pelamin dgn kak ema kat rumah Wahida & Finalize hantaran.

Oktober

1. Oct : Attend majlis cukur jambul Raja Nur Hazwani
2. Oct : Attend wedding schoolmate; Maisarah Ruslan.
3. Oct : Will update soon (^_^)

Tuesday, 20 September 2011

Monday, 19 September 2011

19 September 2011: Genap setahun pertunangan dengan insan tercinta :)

Assalamualaikum..
Salam sejahtera...

Actually takde apa yang nak dikongsi cuma... baru teringat akan tarikh hari ini yang menjadi hari terikatnye saya dengan tunang tercinta.. (^_^) Genap setahun menjadi tunangan orang..

Photography : Magical Shots Photography
Make up: Kaseh collection
Dress: Own Collection
Dalam setahun.. banyak halangan juga yg dirasai.. tapi masih tetap kuat dan utuh untuk mempertahankan cinta kami... (hehehe.. ayat ni skema x..). Kerana ikatan ini juga wujudnya blog KISAH QASEH AZRIN ini untuk berkongsi kisah perjalanan dan persiapan perkahwinan si AzRin (AZira dan azuRIN)..

First header for this blog
Pelbagai informasi tentang perkahwinan dikongsi.. DO IT YOURSELF stuff di tayang dan dipampang di blog keramat ini... berkongsi idea wedding dress design dengan teman blogger.. saban hari blog ini di lihat kewujudannya.. dari asalnya yang tidak punya followers..kini adalah beberapa orang yang menunggu saya menulis entry.. tapi bukan followers yang saya kejar... kerana saya menulis untuk mengisi masa.. 
 
Di blog ini juga saya punya beberapa teman yang sangat ambil berat tentang diri saya... dulu.. kawan, tunang, teman sehidup semati saya hanya insan bernama AzuRIN. Tapi kerana blog ini, saya punya teman yg ada waktu susah saya... walaupun hanya di alam maya.. tapi sokongan dan pemberi semangat kadang kala lebih bermakna dari segalanya.. sekurang2nya.. dengan adanya insan2 ini.. TETAP ada teman untuk memberi semangat..Terima kasih teman-teman.. atie.. hana.. dan yang lain-lainnya.. ;)

Apa yang diharapkan.. perjalanan persiapan perkahwinan saya dipermudahkan.. dan berjalan dengan lancar.. juga punya teman-teman blogger yang menghargai persahabatan.. :)


Sunday, 18 September 2011

Cupcake for hantaran - 17 09 2011

Assalamualaikum..
Salam sejahtera semua....

Siapa rindu zira... angkat tangan... ;)) ok lah... maaf ye kawan-kawan semua..kerana zira agak sibuk akhir-akhir ini... berkejar ke sana ke sini... hihihi... jumaat lepas zira and kakak siapkan order cupcake untuk hantaran... khamis order... jumaat nak ambil dah.. kelam kabut gak sebab order tu tiba-tiba je kan... haha~ tapi we'll do the best la... siapa nak tengok cupcake nya??? mari-mari! nak order pun boleh ;)

Tengok........ada bee betina and jantan lagi..bukan men~ hahahaha~ itu gambar masa kat rumah... after siap je... zira terus bawa ke butik untuk wat hantaran yang lain-lain lagi.. than decoration la cupcake tu ikut temanya... ;)) so..jadi la cenggini!
Ha.... orang itu tempah fresh flower okay... sama color tema hantaran ku nanti..huhuhu~ Comel kan! haha~ puji sendiri... pada sesiapa yang nak tengok hantaran lain.. boleh pergi ke blog Kaseh Collection.


Tuesday, 13 September 2011

Koleksi Pelamin (^_^)

Assalamualaikum..
Salam sejahtera..

Untuk b2b Selangor.. Mesti jarang lagi dengar pasal Butik Pengantin Kaseh Collection kan... mari2.. zira share skit gambar2 pelamin untuk Butik Kaseh.. ;)


Cantik x?? (^_^) Sape yang berminat boleh call zira 017-8866270 ;)




Monday, 12 September 2011

Box DOORGIFT! X de sape nk beli ke?? :p

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Ketika ini.. zira meminjam laptop dan line internet ayah zira kat office untuk online and saje dok mengade2 tulis entry ni... kerana berukband saya dah kena potong..wakakaka~ x byr lagi... haha.. (Saje nk ckp broadband kena ptg dah..so phm2 la bila blog ni syp 3 4 hari nnt ea!!) (^_^) Sape bc entry pasal doorgift semalam???  Tak de sesape nk box itu ke?? ngeee :p

Sunday, 11 September 2011

Box doorgift untuk dijual (^_^)

Assalamualaikum..
Salam sejahtera...

Hai teman-teman blog ku... Siapa ingat entry ni? dah pilih DOORGIFT? 


Hari ni zira nk bg taw.. kepada sesiapa yang berminat dengan doorgift ni.. zira akan jual and clearance this box.. nk tau details measurement.. boleh masuk ke blog ini; Kaseh Collection. Siapa nk boleh juga email ke zira, psychedelic_zeera@yahoo.com

Saturday, 10 September 2011

Sakitnya hati!

Salam semua...

Tengok sikit pukul berapa aku tulis entry ni.. Tulis dengan rasa sakit hati..! Kenapa? Pagi-pagi buta cenggini.. ada la bebudak sekolah menengah yang berjinak-jinak dengan merempit-rempit... Sakit hati tau merempit dari hujung jalan ke hujung jalan depan rumah aku ni.. heh.... mentang-mentang esok cuti sekolah... orang nak tido pun tak boleh... sabarnya lah... kalau hilang sabar.. aku tepon balai polis juga ni kang... MENGGANGGU KETENTERAMAN AWAM! esok malam lagi lah... malam minggu.. klu berulang sok...mmg aku tepon polis.. semak je... tiap tahun ada je dak2 camni... kesian parent dorg sbb ank dorg camni... :(

Thursday, 8 September 2011

Design baju untuk b2b Rini

Assalamualaikum..
Salam sejahtera...

Semalam zira ada beri tahu tentang design baju lagi.. so..ini design yang disesuaikan dgn budget..

Design yang first ni semalam Rini dah tengok.. cuma zira finalize balik mcm yang dibincangkan semalam... baju ni high neck. sesuai dengan Rini yg nk msukkan tudung ke dalam.. material belah atas using lace silver.. than detailing using orange beaded.. untuk bahagian bawah.. using chiffon silver/grey.. n letak beads orange..

Second design.. tak jauh beza dengan design yang 1st.. simple je desin ni.. bahagian bawah bustline ke bawah... buat pleated banyak2 kat bahagian dada...nnt akan nmpk soft sangat2... than patching lace kat belah dada n bustline.. also kat lengan.. detailing... orange jugak sebab rini request baju dia color silver.. sesuai dgn theme nye ;))

Nnt Rini pilih satu yg Rini suka ok.. nnt zira pas kat Kak Ema (^_^)


Designer untuk baju..?

Assalamualaium..
Salam sejahtera untuk semua blogger...

Hari ni terfikir-fikir tentang baju sanding... peningnya nak decide pasal ni.. cuba tgk ni.. klu you all di beri peluang untuk pakai baju dorg... baju sape you all nak pakai...


Kalau pasal design baju... dah ade kan... siapa yg x tgk lagi.. ni ha.. How's your dream wedding dress?. Cuma skrg nk cari taylor yang betul2 boleh merealisasikan design ni.. dan juga memperhebatkan lagi design ni... hummmm... Semakin risau apabila memikirkan tentang baju sanding ni..

TAPI... persoalannya...MAMPUkah kalau nk mintak designer2 kat atas ni buatkan??????? huh~ seramnye lah rasa... Kamo nk yg mane.. Rizman Ruzaini? Zery Zamry? Hatta Dolmat? Hazwani Osman?? Hurmmm... Untuk pengetahuan semua saya dah email tanye rate baju... hurmm.. dengan zery zamry dah sms tanya2.. Hatta dengan Hazwani saya email... dorg rajin gak membalas pertanyaan saya.. RR tak reply email.. tak pe.. dia MESTI busy kan.. humm... Jadi??? Nak tempah dengan sape???? Hummm nk menangis tgk baju2 dorg ni... Artis and anak2 dato' and Tan Sri je ke leh pakai hasil tgn mereka.. sedihnya... saya nak jugak... Nak gak rasa puas dan bangg dengan diri sendiri time duduk kat pelamin sbb pki bj dorg... huwaa.... bayangkan.............. setiap keluaran dorg you all tengok... you all follow je ape dorg tulis kat blog.. FB (pd yg ade FB la kan).. tetibe... one day you all dapat pakai! Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (^_^)

Wahh.. penat dah nk berangan ni.. x pe lah... kembali je la ke alam yg nyata. Haiz..... tengok je la sebahagian hasil kerja mereka... (T_T) menanges la lagi tengok....

by Hatta Dolmat

By Hazwani Osman

By Zery Zamry

By Rizman Ruzaini

*Artis je yg pki baju dorg kan.. cam x sesuai je saya nk pakai (T_T)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...