Tuesday, 1 March 2011

Our step now is survey and survey.....

Fuh....
Akhirnya selesai sudah majlis perkahwinan abangku. Meh la aku cite skit ttg wedding abg ku itu. Temanya Gold. Khemah dgn pelamin kebetulan match color.. Jd, mmg smart giler. Tgk la.. wedding planner nye aku pn kan..haha..Makan beradab aku ngan sepupu2 wat sndri. Tp terlupa nk ambil gmbr. Konon la nk tunjuk kan.. After siap je sume.. aktiviti kms la plk... seminggu jg la clear kan sume.. Skrg sume dah kembali spti biase and now kne la prepare my wedding pulak.  Even it will be happen next year.. (^_^)

Firstly klu ikutkan check list aku adalah...... Kursus Pra Perkahwinan. Ikut plan.. this april aku pergi kat Putrajaya. After kursus tu legalah skit klu nk prepare yg len2 kan..Kursus first okay! hihi...

Buat masa ni, aku sdg survey2 design bj sanding dan dress untuk buat outdoor shoot.. Ade la 2 3 pasang yang aku berkenan. Yang pasti, tema color kat rumah aku and rumah tunang tersayang dah pun aku decide. So senang nk cr brg yg berkaitan including brg hantaran. Waa... byknya nk kne buat sebenarnya kan. Klu lah duit bertimbun2 msti sng. Hulur je duit semua PASTI siap..haha.. Awak yg x berduit sangat tu trima la knyataan bahawasanya awak kne prepare setahun awal. :p

Untuk remind diri aku sendiri. Aku listkan beberapa perkara yg aku harus ALERT.

1- Wedding planner : Sendiri je boleh kan..huhu
2- Baju, aksesori, make up, pelamin : Kak Ema (Kaseh)
3- Canopy : Suh ayah amik sama cam time abg je. :p
4- Catering : Bibik la
5- BUNGA SEGAR : Ni kene survey.. huh~
6- Pengapit
7- Photography : Pastinya DARREN :)
8- Cenderahati tetamu
9- KAD JEMPUTAN!

Ape lagi yg kurg dlm list ni agknya... nnt kene la check blik..
hihi..nnt free smbg tulis lg.. Daaa~

Lots of Love! :
Qaseh AzRin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...