Monday, 7 March 2011

Wedding Invitation card + myBlog sign

Waaa.. Sangat gumbira la kini!! *sungguh x sedar diri bahawasanya 2 hari lps aku kene gastrik! haha~ Meh bace mengape ku sgt2 exciiiited.
Selame 3 ari ku x mengepost di blog ni tetibe aku terase nk wat something kat adobe.. ye la..da lame aku x mengodek ape2 kat adobe tu kan sjk prepare wedding abg aku ri tuh.

First aku try design invitation card for my wedding la... almost siap tp segan la kan nk ltk kat blog.. ye la.. wat awl2 pn sbb nk tnjuk kat member and mnta dia wat costing ikut qty yg aku nk je.. Klu ltk kat sini... ttbe mhl and x jd nk tempah ikut design tu x ke aku sndri yg malo??!!! Wahahahahaha.. confirm malo beb! Baik aku gelak sendiri dlo...haahaa~
Aku tnjuk cover je la ea.. The simply wedding invitation card by me! tlg jgn tiru.. wahahahaha~


Comel kan kad yg aku wat tu..waa~ puji sndiri kan... sgt tidak malo...haha~ Tp aku suke gile card ni!


waa....lace wedding invitation card! giler la klu aku le wat camni.. berangan je boleh la.. okay! haha~ very simply and exclusive!! klu dpt yg pink putih tu aku sgt la happy..huhu..ok la.. we go to the next story okay!

Berbalik kpd story adobe td...Di kelapangan waktu kini jg... aku membuat bbrpa sign.. or watermark untuk gmbr2 blog aku ni.. slh satunya ada kat gmbr atas ni... comel kan sign pink green tu... very heart la sama itu sign..haha... tu yg teruja giler tu..haha
Ada 2 3 sign lgi yg aku wat untuk blog ni.. oo.. ade sweet icon and cute banner also untuk mencutekan lg blog ni..

After this, i'll collect a lot of picture and aku nk wat some inspiration board for wedding theme. Untuk majlis kat rumah aku nnt opkos da ade theme color nye..but x decide lg theme color kat rumah my fiance~ dats y aku nk wat inspiration board tu...haih...pening jg klu excited sgt.. Hello......setahun lg okay... so over tau nk kawen...haha~~~ Esok aku smbg lg... sudah jam 3 pagi kini... huuuuuhu...~ 8) mmuahh muahh!

Lots of Love! ;
Qaseh AzRin

3 comments:

  1. hi...sy suka wth design blog awk...simple dan cantek...it's look soft dan bersahaja...

    ReplyDelete
  2. hi...cantik nyer biler tgk awk pny blog...sebelum ini sy x penah lagi tgk blog sebegini yang mudah di lihat...kadang2 ianye berat dan mengambil masa yg lamer untk melihat .....mungkin after this i will follow your blog...

    ReplyDelete
  3. Salam Adzrina..

    Terima Kasih kerana suka blog saya ;) saya suka klu pembaca sy tidak tggu lama tuk baca apa shj yg sy kongsi ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...