Wednesday, 13 April 2011

Back from Kampar and Teluk Intan~

Salam... Hai hai....

Last week from saturday until sunday I and family go to Perak. From Banting - Tapah - Kampar - Teluk Intan - Tanjung Karang and back to Banting. So tired okay! Actually zira sekeluarga pergi ke Perak untuk hantar kakak sepupu bertandang. Sambil tu berjalan-jalan la sekali. Nothing interesting sebab selalu ke Perak pun..huhu..

Nak cite sal pengantin ni.. Sepatutnya bersanding start kul 12:30pm. Tapi terlewat gak la sebab mak andam tu dtg lambat. Kalau time Aku nanti mcm tu.. mmg muka aku masam je time duk kat pelamin.. harap-harap tak lah ye... Kalau boleh tak nak perkara itu berlaku..huhu~ Disebabkan kelewatan iu, maka bersanding bermula pada 1:30pm. Pantang tul aku time-time camtu.. Kan dah nak azan tu.. isk... Tak pa..Sabar ye Cik Zira..hihi.. Dah time2 gitu... nak berarak sikit punyerrr jauh... Wahh.. Tengah panas ni bai.. Sabar lagi ye Cik Zira...huhu.. Disebabkan aku mls nak berjalan slow-slow cam pengantin and dah x tahan sangat dengan kepanasan itu.. Aku Jalan terus je..Keluar dari perarakan pengantin.. Huwawawawa... Apa punye sepupu aku ni..


Theme wedding ni is Green okay.. huhu.. Waktu tggu pengantin jalan.. sempat la ayah, mama, mak cik, pak cik and sepupu yang lain bergambar-gambar..


Ni pulak waktu kat meja makan. Masing-masing da x sbr nk mkn..lapar la tu... huhu... Mam ais krim dulu okay! Panas~ huhu


Ni mama dengan ayah!


Ni pulak aku.. penat-penat pu senyum gak time amik gmbr...huhu.. tgk blakang gmbr tu.. byk makanan tuk makan beradab..hihihi~


Time amik gmbr ni sume kat kampar..kat tempat len x amik.. sebab mls.. huhu.. Oh ya.. tuk wedding journey...free2 nnt nk share psl photographer pulak.. Tggu okay! :)

Muahhhxx2

Lots of Love!;
Qaseh Azrin

2 comments:

  1. hai zira!!akak br smpt link blog zra ni...dh letak kt blog akak...sory lmbt..heehee =)

    ReplyDelete
  2. X pe la kak..thanks ye.. Pasni klu akk g china lg zira nk kirim brg la.. tu pun klu kak pgi lg before zira kawen..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...