Wednesday, 27 April 2011

BLOG dan GALLERY JURUFOTO family!

Assalamualaikum warahmatullah....

Pjg pulak salam zira hri ni ea... hihi~ Aaa..hari ni zira saja nk cite lagi pasal jurufoto yang amik gmbr tunang zira.. before this zira dah penah introduce kat dlm post cerita tentang JURUFOTO dan BUTIK. Meh Zira cite sket..Dalam post sebelum ni ada dua orang jurufoto yang zira introduce. Tapi yg zira nk ceritakan kali ni adalah Darren Tan. Okay.. Tadi saja-saja dok masuk website dia.. gi blog dia..than 1st post kat blog dia hari ni... Tada.... Abg zira rupenye...haha.. Akhirnya dpt juga tgk gmbr wedding abg zira.. Darren ni jugak sebenarnye adalah jurufoto waktu kakak zira punya wedding dan juga majlis pertunangan zira.. Macam jurufoto rasmi family zira kan!!! haha..so hari ni.. zira akan abadikan blog Darren tentang my sibling dlm blog ni... Kalau boleh 1 day zira nk print this blog jd buku or print this picture and masukkan HAND BLOG zira.. Jgn x taw.. zira ada hand blog tau! kah kah kah~ Jom review blog Darren ni about my sibling..

Yusof and Hanis Gallery
Haa..tu blog time wedding kakak zira.. everything still fresh in my mind actually even the 1st job with my family is in Feb 2009. That is my fave picture from the whole album!
okay...after my sister's wedding.. we meet again in my engagement ceremony in sept 2010. He also write something on his blog.. Wanna know what he talk about me.. see this...

Azurin & NurHazira Gallery
Hehehe~ tersenyum sendiri kalau baca blog ni.. hihihi.. Suke! Okay.. I love this day. The day that I engage with my fiance. Wearing pink lace..a present from my fiance... Im looking sweet.. right! YES.. hahahaha~ This is my fave fave fave fave fave fave picture of mine!!!! my picture with hantaran yang sangat banyak kan... and... sume-sume hantaran tu zira yang buat.. ;) Okay..cukuplah cerita tentang itu.. terkenang balik da..huhu.. Sambung cite lagi... after zira punya ceremony... Darren datang lagi untuk my brother's wedding last Feb. Yaaa....ade gak blog tentangnya juga.. lihat ini pula....

Hafiz & Rashidah Gallery
Masa baca blog yg ni... zira dgn kakak zira gelak gila-gila... ahahahahaha..sbb teringat everything happen since wedding kakak..my engagement until our brother wedding.. So many spontaneous joke okay.. hahaha.. Darren... Tak sabar nk tggu wedding zira da.. wawawa..

Wahai teman-teman.. kalau nk tengok foto2 wedding adik beradik zira.. and foto tunang zira.. leh la click2 kat gambar or caption yg tertera ek! ;)

Okay ek..Zira beransur dulu.. I'll be back.. Take good care to all friends!

Tata and muaahhx muahhhx..

Lots of Love!;
Qaseh AzRin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...