Tuesday, 26 April 2011

Bunga telur saya da siap?!

Assalamualaikum.. Salam sejahtera dan salam 1 Malaysia! hihihi~

Meh sini...nak citer ni...aduhai... perasan tak..perasan tak..perasan tak......13 bulan lagi zira punye weddingkan.... akan tetapi sume zira prepare awal giler..haha.. Excited sangat ke ni? Huhu...Merujuk kepada tajuk entry di atas ni... haa... pasal bunga telur zira la ni...
masa duk jalan-jalan kat kedai bunga masa tolong abang zira punya wedding preparation..zira da beli siap2 bunga ni.. tapi beli sikit je.. bila sampai umah, mama ckp...cantiknye... takde lagi ke kat kedai.. lalu zira pun pegi lagi esoknye borong sume skali yg ada..haha.. tapi limited sangat every color tu.. zira pun cuma beli color pink and putih..zira beli pelilit, lidi dan ribbon siap2...sbb DIY je bunga tu.. disebabkan kuantitinye sedikit saje.. zira buat bunga ni khas untuk majlis berinai nanti ;)

Korang nak tengok rupa dan bentuk bunga telur ini... aa.. meh zira review bunga telur zira ni...


Cantik x.. suke x..suke x..suke x.... zira suke...hihi... so ni la rupa bunga telur zira nnt...


mlm td da complete kan sume.....


Zira dah pun packing dalam plastik box siap2... simpan sampai 13 bulan akan datang.. baru dikuarkan semula... hihihihi....

Pasni..zira akan meneruskan penjelajahan mencari bunga telur pelamin pulak... hihihi...
jumpa di next entry okay! :)


Lots of Love!;
Qaseh AzRin

6 comments:

  1. bestnye da siap beli semua..waaa..bgs dear ^_^

    ReplyDelete
  2. hai mi... excited time prepare ni... tp nnt da dkt2 msti kelam kabut jugak..hihihi

    ReplyDelete
  3. nak tanya.bajet buat sendiri bunga telur lagi murah ke mahal dari yg beli siap terus?

    ReplyDelete
  4. Hai dear,

    Mahal atau murah bunga telur tu.. based on material too.. Kalau mcm I punya..kalau kat luar..mungkin akan jd RM4-5 atau lebey..sebab bunga nya yg mcm kristal tu.. dulu mase jln2 jumpa bunga ni kat nilai 3 price nye RM4.50 satu. last year jln2 kat kedai bunga kat pekan I.. jauh la lebey murah.. than tgk kuantiti ribbon yg kite pakai.. if byk penuh mcm ni.. mmg agak mahal.. kalau nk saving.. kamo leh beli yg readymade.. leh dpat dari RM0.50 satu.. ;)
    Hopefully this answer leh membantu.. pape leh email saya, psychedelic_zeera@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...