Friday, 8 April 2011

Darren, Terima Kasih! 谢谢!


Haii... haii.. haii....

Actually tak ada apa-apa yang terlalu penting la nak tulis malam ni.. cuma... hihi... Asyik tersenyum seorang diri hari ni.. Pasal apa nak tau.. Gambar majlis pertunangan aku. First post pasal gambar pertunangan aku ialah ni.. Engagement Photos


2, 3 hari ni aku sibuk la survey photographers untuk buat pre-wedding nanti.. bila tekan web sana..tekan web sini.. tetiba teringat la kat photographer family yang tidak secara rasmi nya la... mana tak nya, kakak aku kahwin..dia.. Aku tunang...dia.. abg aku kahwin pun dia juga..Hihi.. siapa dia? Dia ialah Darren Tan. Web dia ni ha.. Magicalshots Photography . Kembali kepada cerita asal.. after teringat tu aku buka lah web dia.. Pergi kat gallery pastu ternampak la ada satu nama ni.. Azurin & Norzira. Mati-mati la aku ingat dia ada customer nama sebijik macam tunang aku cuma nama perempuan tu Norzira. Nama aku pulak NurHazira.. Aku click la kat situ.. nak tengok rupa paras mereka.. kot-kot kitorang ni lagi cantik dan kacak kan... Sekali aku tekan kat nama Azurin & Norzira... Aku tergelak sorang-sorang.. hahahahahaha.... ni gambar aku la.... ceit.. malu sungguh terhadap diri sendiri. Tu la...nak perasan je.. kan dah malu.. haha
Aku pun tengok la satu persatu... Waaa...bila tengok balik gambar-gambar aku tu.. Tacing pulak.. sedih ada..happy ada.. ee... tapi aku nampak comel juga.. wakakakaka...

Terharunya rasa..oleh itu, aku nak cakap...

THANK YOU DARREN SEBAB LETAK KAT ONLINE GALLERY WALAUPUN IANYA TAK MASUK KAT DALAM PAKEJ YANG I CHOOSE TU!

If siapa-siapa nk tengok gambar-gambar tunang saya ini dan juga ingin melihat hasil kerja Darren, boleh la click kat link-link yang saya dah highlight tu ye!!


Itu lah post untuk malam ni.. tak abis lagi senyum sorang-sorang ni..hihi..
Today I'll sleep early cause esok pergi ke Perak and balik hari Ahad.. So.. Blog ini berehat untuk 2 hari.. See you in monday ;)

Lagi sekali nak wish THANK YOU SO MUCH pada DARREN! 谢谢!!


*credit all photos to; Magicalshots Photography by Darren Tan

Lots of Love!;
Qaseh Azrin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...