Saturday, 30 April 2011

Pengapit

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Rasa seakan sunyi saje blog zira hari ni ye.. Hari ini tiada cerita yang nak dishare sangat.. Keletihan barangkali.. Aktiviti hari ni.. Zira dah byr deposit doorgift untuk tetamu majlis di rumah zira. Huih... boleh la ketepikan sekejap pasal doorgift pasni.. ;) Aa... baju untuk khatam Al-Quran, baju nikah dan juga baju kurung yang nak diletakkan kat hantaran pun zira dah hantar kat butik with the design. Boleh la ketepikan tentang baju tersebut. Kalau nak fikir pasal baju.. fikir al baju sanding..berinai..bertandang..dengan dress untuk post wedding.. Adoi..pening balik. Y'll rasa.. awal GILER ek zira hantar baju nikah? Takpe..doa-doa je badan tak nek.. jenuh nk betulkan jap lagi.. td masa hntar pun zira siap pesan camni..

"Kak, basi baju zira tu lebeykan skit..takut TERnaik lak badan ni ha..."

Hahaha..sengal x saya ini.. kui kui kui~
Okay..seterusnya..perkara lain yang harus dilakukan sepanjang weekend ini...ESOK, kena ambil sijil kursus kahwin kat putajaya. Sesungguhnya jauh juga perjalanan itu..agak meletihkan...haiz~ Nasib baik pergi bersama insan tercinta.. jauh pun tak mengapa..ngeheee ;p Selepas ambil sijil tersebut boleh la singgah ke alamanda. Nak pergi mane ea... MPH! nak cari sticker, paper and sgala benda untuk HAND BLOG sayeeee (^_^) Lagi...nak gi HABIB JEWELS boleh x bang???? Errr..x nak la tanya soklan tu. Mesti kena marah.. Kikiki~ Ohh ya... maw cari makanan yang lazat-lazat... Lagi.....? Eh.. esok malam abg syg kije la..lupe pulak... nak pergi foya-foya ea... huhu..

Oh.. esok nk bank in deposit MUA tuk booking! ri tu da janji dengan Kak Awin nak bagi deposit da.. pelupa beno...

After deposit sana..deposit sini.. rasa ringan juga la sikit.. janji dah booking..senang la.. ;)
Tapi...zira ada masalah lagi... siapa yang nak di jadikan pengapit ni.... :(
Sape..? sape.....huwaaa.........tak ada idea la.... pening nya..... Zira nk kena fikir perihal pengapit sudah.. kalau leh... nak decide dalam bulan 7 atau bulan 8 nanti.. Haaa.. Siapakah gerangan yang akan dilamar oleh ku?

"Will you be my bridesmaid?"
Hihihihihihih~




Lots of LOVE!;
Qaseh AzRin

2 comments:

  1. ble da byar deposit, rsa lega sket kan.. =)
    nida soh adik nida je jd pengapit..hehe

    ReplyDelete
  2. Lega sgt.. padahal setahun lgi.. yg penting..nk lpskan kak awin tu... huih...

    Zira x de adik.. im youngers. Kakak kahwin sudah. Sepupu yang sebaya sume kahwin sudah.. zira yg jdi pengapit dlo.. skrg mereka mnunggu baby mereka keluar dr perut. time zira nye wedding mereka pasti agak busy menyusukan anak mereka.. kikiki :D
    Kawan pula tiada..isk2.. kesian sungguh zira ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...