Saturday, 2 April 2011

Pengumuman kepada bakal-bakal pengantin!


Aaaa..entry untuk hari ni confirm pendek je.. sebab tak larat nk tulis panjang-panjang..Agak mengantuk dan baru selesai kenduri..Itu pun smpat nak online kerana sangat bersemangat nak share ini perkara! Hihihihihi.... da tgk gambar atas ni?? aa.. moh kita pergi jakel sekarang..Sangat bersemangat bila buka paper hari ni sebab tengok iklan ni.. Diri sendiri tak tahu la dapat pergi ke tak.. tapi saja-saja jer share kot-kot ade b2b yg nak cari baju nikah ke.. bahan baju tuk sanding ke.. kot-kot la ada pengapit yang nk cari baju juga... Ha...cepat-cepat la pergi jakel sementara ada sale.. Niat di hati nak juga cari bahan baju tuk nikah..nak tengok-tengok juga kain lace untuk sanding.. Waa... berbunga-bunga la sekejap hati ini.... hehehe... Ingat ye semua... Sampai 15 April 2011 sahaja... Jom jom! InsyaALLAH akan ku pergi pada hari rabu ini! (Kerana abg tunang sayang cuti pada hari tersebut..Hehehe)

Itu sahaja sebenarnya untuk hari ini... jumpa di next entry!  Tatata ^^

Lots of Love! ;
Qaseh AzRin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...