Thursday, 28 April 2011

Review KASUT

Salam pada teman-teman.. ;)


Selepas penat kemas dapur..rumah dan kamar tidurku..haaa..baru berpeluang nak post entry hari ini.. Nak citer apa hari ni? Topik pada hari ini adalah KASUT ye cik-cik bakal pengantin.. masa kemas-kemas bilik td.. zira kemas sekali segala kasut zira kat bawah katil.. Haa.. jangan x tau.. Sesugguhnya zira ni gila kasut gak aa.. belambak kotak kat bawah katil.. tapi.. zira x mo cite kasut yang banyak-banyak tu.. zira nak cite pasal kasut yang related dengan wedding zira sahaja..


Zira ada 3 pasang kasut baru. Actually zira x beli sekali.. beli satu-satu.. kenapa ada 3 pasang? kerana manusia ini sangat tidak tetap pendiriannya dan tidak dapat mengawal nafsu untuk membeli kasut ketika itu..ngeee... hahahaha~

Konon-konon beli yang first tu nak wat sanding..tetapi rasa sayang pula..gila kau..beli nk wat pameran je..sayang nak pakai la pulak..wakakaka~ mesti y'll y'll sume nak tengok kasut nya..kan kan! Zira review kasut zira..meh... bukak mata bosa-bosa... haha~


My wedding shoes collection
macam gambar kat rak kedai kasut x??! haha~ baru amik gambar ni tadi.. dan dan time kemas tu leh belek kasut-kasut ni..berangan jap.. wawawa~ haaaa...tu lah ketiga-tiga pasang kasut zira tu.. review satu-satu meh... (^_^)


Valerie
Nama kasut ni..Valerie.. x caya? tanya designer nya sendiri..nak nak?! hahaha~ Actually zira x de la suka sangat design kasut tajam camni.. tapi da decide dr awal nak pki kasut bertutup waktu nikah.. haa.. ya2! Kasut ni untuk nikah..lupa nk bg taw dr awal td *ngehee..so dlm byk2 design yang jenis bertutup ni..ni la yang leh masuk kat jiwa.. simple jew.. lagi pun nikah kat umah.. tak de lah pakai kasut dalam umah kan.. tapi kot2 kuar turun tanah nak taking taking picture ke.. so kasut ini lah yang akan disarungkan ke kaki ku nanti :D  Next shoe...

Sylvia
Antara ketiga-tiga kasut zira.. this is my fave shoe! Love the design.. Love the color.. Love the simply looking.. Love my tunang.. oopps.. hihi~  Okay.. nk citer pasal kasut ni pulak. Nama kasut ini adalah sylvia. Kasut ini asalnya hendak di letakkan di hantaran, akan tetapi masa kemas td baru teringat dan ku bermonolog sendiri.. "oohhh..nak tukar hantaran kan masa berinai.. berinai kan nak pakai songket hijau..time pakai songket hijau kan nak pakai kasut ni..." teng teng teng.... Jadi.......... kasut ini x jadi la letak kat hantaran.. kerana waktu tukar hantaran nanti zira akan pakai kasut ini.. ketika majlis berinai.. :) Tengok bawah ni.....ada kasut lagi...... 

Dahlia
Okay..tentang kasut ini pula.... Dahlia namanya.. cantik kan...sape suke senyum lebar2.. huhu :D Ini adalah kasut untuk majlis persandingan.. Ia juga adalah kasut yang akan diletakkan di hantaran nanti.. hihi.. sebab tak jadi nak letak kasut sylvia tu kan.. so tukar dgn kasut ni.. than hari ahadnya nanti zira pakai kasut ni waktu sanding ;) suka kasut ni gak.. waaa~ jadi inilah kasut-kasut yang zira akan pakai time wedding.. Untuk bertandang.. x tau lagi sbb x decide lagi baju camne.. klu dah ade nnt.. zira review lagi.. ;)


Okay..nnt klu jmpa apa2 lagi time kemas.. leh la review ek.. hahaha~
Tata and muaahhx muahhx!


*psst.. Saya agak berbangga dengan gambar diatas :D


Lots of Love!;
Qaseh AzRin

6 comments:

  1. bila tengok tiga2 kasut ni.. mcm tau je taste zira pada kasut utk kahwin... tiga2 kasut tu ade mcm diamond kat tengah2 kan? dan design pun nice and simple... siap ada nama lagi kasut2 ni sume... =)

    ReplyDelete
  2. "Less is more" ;D
    Pakai yang simple asalkan menarik & senang jalan.. hihi..

    ReplyDelete
  3. cantik2 la kasut zira..pling ske kasut yg last skali..cantik....nida xbeli lg kasut..huhu...
    btw..pic tu mmg cntik..hehe

    ReplyDelete
  4. zira sume prepare awal.. mane ade clearance stock je zira beli.. haha..

    *dah lame x pegang DSLR zira tu.. ri ni bru pgang semula..test2 skill ok lagi x.. hihi ;)

    ReplyDelete
  5. cantik2 kasut u zira :) love them la! u beli kt mane? n pic pom lawa..photographer ek :)

    ReplyDelete
  6. hai emi... yes.. zira photographer.. wedding photographer ;)

    zira beli kasut kat desa sri hartamas.

    boleh tgk kat cni: http://whitelabelshoes.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...