Monday, 25 April 2011

Review Ratu Sehari! ;)

Assalamualaikum..

waa~ rase macam dah lama tak bukak blog ni.. makin syg dah dgn blog ku ini..Nak cite some story biase2 since friday lps.. huhu... Friday lps gi kuar jap return barang kat butik kawan.. than pgi pulak kdi pinggan mangkuk cr barang than pegi la ke tesco berhampiran.. Memule aku elak2 la nk pegi.. sbb aku taw klu masuk tesco tu mesti aku gi ke news.com punye.. paling koman.. mesti aku beli 1 magazine.. haih.. kan betul.. da TERbeli magazine Ratu Sehari ni.. wawawa.. TER la sangat kan..


Actually first time beli magazine ni.. agak la best juga isi kandungan nye..hihi.. Gambr pun best-best jugak.. nak tengok? Meh..Zira review sikit! hihi~

Terjumpa la jugak dengan gambar kerusi pelamin yang selama ini di idamkan macam ni,


Ok...under inspirasi ade some MUA nye hasil kerja.. Leh la review and survey2 MUA yang y'll idam2kan ke..



Ade lagi inspirasi decoration dan pelamin untuk bakal2 pengantin....Rasenye.. kerusi yang kat bawah sekali tu akan2 ama mcm kerusi yg kak ema duduk ek!


Selain itu, ade some idea for guest book...


Kat real wedding nye site pulak ade some story and foto yang dikongsi bersama.. Banyak sangat..but Zira review yg ni.. Bienda...by Photolicious.. Sebijik cam konsep yg Zira nk wat...isk....


Best x... aa.. cepat2 la beli pada sesape yg blum beli lagi.. tgk gmbr2 dlm tu leh wat korang rase x sbr nk kawen... wawawa...

Malam nnt nk post entry lagi.. skrg nk rest jap sbb skt perut sebulan sekali..hihihi..
Tata and muahh2

Lots of Love! ;
Qaseh AzRin

3 comments:

  1. alaa..macam best je..nak beli jugak sebijik..aci x? hehe..tQ darl 4 the info..haaa..alang2 lalu..nak ajak join contest jom ^_^

    http://akemiey.blogspot.com/2011/04/1st-ga-from-hanakimiey-jom-join.html

    ReplyDelete
  2. ratu sehari mmg best...wat kita xsbar k kawen..ehhe..edisi yg ni nida xbeli lg..huhu..edisi yg before this je ada..pinjam arin la.. =p hehe

    ReplyDelete
  3. aimi: Aci2! hehe.. beli la..byk info leh dpt!
    ala..x penah entry contest la..cam x reti jek...

    Nida: meh..pindah sebelah umah zira.. nnt zira pnjmkan magazine nye.. hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...