Saturday, 14 May 2011

10 things about me


Salam mesra teman-teman...

Malam ni nak share something tentang diri saya.. ;)

1) Name saya NURHAZIRA. Masa sekolah dulu kawan-kawan panggil saya azi. X tau sejak bile org start panggil saya zira.. tapi saya da comfortable dengan panggilan zira tu.. ape kena mengena nama saya dengan nama AzRin cam kat blog tu.. Saya amik dari AZira (nama saya) dan juga nama tunang azuRIN. So, jd lah AZRIN ;)

2) Saya lahir pada 04 SEPTEMBER 1987. Jd umur saya sekarang ialah 24 tahun. Target saya kawen ialah berumur 25 tahun. InsyaALLAH saya kawen tahun depan.. ;) Tarikh lahir saya juga sama dengan shaheizy sam.. hihihi~

3) Saya adalah ANAK BONGSU. *ngee* Agak2 saya manja x? Hihi.. manja jugak.. Tunang saya juga adalah anak bongsu sebenarnye..waa..susah juga kan :)

4) Saya sangat2 SIMPLE orangnya. Penggemar jeans dan T-shirt lusuh.. ;) 

5) Saya sangat KUAT BERFIKIR dan berangan. Macam-macam yg difikirkan sampai kadang-kadang tak buley tido satu malam.. jd INSOMNIA jadinya...haiz... tambah sakit kepala pulak nanti..

6) Saya seorang yang SOMBONG?. Haa... ramai yang panggil saya sombong.. ye kot... saya sombong..jd jaga2 la kawan dengan saya ye..hihi

7) SAYA TIADA CITA2 dalam hidup! Uit...pelik x.. actually terlampau byk cita2 yg nk di capai sampai 1 pun x terbuat..BONUS pulak pemalas...wakakaka..~ InsyaALLAH saya akan menjadi suri rumah tangga yang baik..kikiki

8) PESAKIT GASTRIK DAN MIGRAIN yang tegar.. Hahahahaha..kelakar kan ayat tu.. Zira start kene sait ni mase darjah 2.. sampai la skrg.. Jd.. perut saya angat la sensitip macam hati sy.. huhu.. Stress je punleh sakit. Aktif sangat asid2 dan virus sakit ni time2 stress.. Sbb tu kite kene kawal pressure kite..ok...

9) Seorang yang cerewet. Ya... saya sangat cerewet dengan apa yang saya buat.. Lagi2 dalam ape2 yang melibatkan kebersihan... Cerewet dalam menguruskan persiapan majlis perkawinan sendiri untuk memuaskan hati ni..haha.. sngguh I begitu... wawawa.. Dan banyak lagi yg boleh membuatkan sifat ini diserlahkan pada rang ramai.. huh hu!

10) SANGAT SUKA BUAT SCRAPBOOK. Sape suka handbook zira angkat tgn.... hehe.. before zira buat handbook untuk wedding preparation ni..zira da penah wat acually. Scrapbook family.. scrapbook sekolah.. kalau dlo..suka sangat amik gmbr tu yg best je wat.. sekarang len..sejak ada DSLR since tahun 2006. agak slow sikit koleksi gmbr sendiri.. Jadi kalut je kalau org amik gambar sendiri... haha..jd kurang la gmbar ka dalam handbook :p Sapa maw lihat scrapbook2 zira angkat tgn!!! hihi.. bebile nnti zira tunjuk kat blog ea... susah juga da blog ni... sume nk di tunjuk.. jd org menunjuk pulak.. wawawa~

Okay.... sedikit sebanyak tentang diri zira.. ;) Tapi kalau ada yg nk tnya ape2 lagi... leh la tanya.. x mrh pun klu tnye.. hihi... bebile nnt zira sambung lg pasal ni.. okay... mmuahh and love you all!


Write with LOVE;
Qaseh AzRin

2 comments:

  1. yang bab cerewet sal kebersihan tu same!!! hehe =)

    ReplyDelete
  2. hihi... ade je same ea ;) penting kebersihan tu kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...