Thursday, 5 May 2011

Banner untuk BRIDE TO BE

Assalamualaikum buat pembaca.

Pertama sekali zira nak say thank you so much sangat pada semua new  follower, but zira nak say sorry sangat sbb belum sempat nk follow y'll semula. I wish I can but zira akan cuba pelan2 ye..

Post untuk malam ni actually nak inform zira nak rest jap from blog. Tak lama pun.. mungkin 2 hari.. tapi kalau larat and rindu sangat dengan blog and teman2 di sini..akanku gagahkan nanti.. Zira rasa kurang sihat and nk rest. TAPI...... I have something to give to all BRIDE to be yang follow zira before cuti okay! Hope y'll suka.. it's just a banner untuk y'll serikan lagi blog y'll ;)

special from bride to be to the bride to be...




Siapa suka angkat tangan...... (^_^) Yeayyyy~ siapa suka boleh letak kat blog masing2 ok.. Love you allllll...

GTG and rest
Hopefully can meet all of you again..

Write with Lots of LOVE!;
Qaseh AzRin

8 comments:

  1. comey la..u gne ape edit2 ni..photoshop ek?

    ReplyDelete
  2. cantek la dear..suke2..hehehehe..nak curik eh?? mekasih zira comel ^_^

    ReplyDelete
  3. Aimi! x yah curik...berdosa tau curik2...amik jew~ kan zira bagi percuma..hihihihihi (^_^)

    ReplyDelete
  4. saya amik yang last sekali tq ...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...