Friday, 20 May 2011

Handbook Mode!

Assalamualaikum...

Haa..tetibe je blm bg salam dah bertanda seru kat title tu kan.. sory la kawan2 semua sebab zira da lame jalan-jalan kat blog y'll... I'm sorry! hihi... Actually bukan x sudi.. tapi busy jap.. da lame x share pasal wedding journey zira kan.. bukan ape... line internet zira ni problem je.. berukband nye x sihat sgt... kikiki~ nk bukak blog pun senggut2.. Aduyai..
semalam cik sue (Mizz Sunshine) menge'TAG' saya di entry ye.. tapi x sempat nk post balik.. tggu aa minggu depan..siap la.. haha..

Kembali ke pangkal jalan... cite sal tajuk diatas.. ceh! ayat x le blah.... di sebabkan line internet yang slow.. zira rajin mengupdate handbook zira je 3 4 hari ni.. mmg x de masalah coverage tau! y'll boleh try!! memang laju je...Hahahaha...~ tapi serabut la bilik zira kalau buat mende ni... x caye ea serabut... tgk ni.............

Ni box khas untuk brg2 scrapbook zira..PINK!


Haaa...dalam handbook pn ade header Kisah Qaseh Azrin. Ni Header 1st revision blog ni dlo.. ;)


Sebahagian gmbr yg telah di print.. some of this picture ade dlm post2 zira before this...


Some shot dr picture2 yang zira collect untuk idea pre/post wedding foto.


Under pembikinan ;) Serabut kan!!


Some accesories for handbook zira... (^_^)


Saya sangat rajin buat sepah kan..... hahahahaha~


Haahaahaa.. da abis da... suke x zira share ni... sape yang dtg time wedding zira nnt berpeluang la tgk handbook zira yang serabut ni ea.. ;)
Malam tadi time buat ni... anak buah zira..Nama dia MIA..umur 1 tahun 7 bulan masuk bilik marah zira. Caye x?! Korang kena caye... sebab zira x tipo.. huhu.. Nak tau dia ckp ape! (ye..dia da pndi ckp skit2)

MIA : "Tacik......!!" (Dia panggil saya tacik ye cik cik dan pn. pn.)

TACIK : "Ye Mia..kenapa????" (Sebenarnye terkejut giler sbb ingt dia da tido..tetibe je dia ade kat pintu bilik sy! haha)

MIA : "Awoh...(sebutan yang betul adalah ALLAH..maaf dia belum fasih :p )Awoh..tacik.... (sambil gelengkan kepalanya..) Mas mas! ( Kemas! kemas!) pat..(Cepat....)"

TACIK : "Ye2! tacik kemas ni dik.." (Sambil tahan gelak...)

MIA : "Pat!.. ace....ee...bab aa~" (Cepat..biase...babab kang..)

Kikikikiki~ kelakar kan anak buah saye... nak tgk muka dia..? tadaaaaa~


Haaa...tu la cite pasal handbook zira lagi... hihi

Sebelum terlupa.. nk wish SELAMAT PENGANTIN BARU kat Yuna & Heri.. dia nikah asar ni.. dan bersanding esok... Wish u a lots of happiness.. bahagia hingga akhir hayat bersama anak2 nnt..Amin...InsyaALLAH..

Sampai berjumpa lagi ye!!! (^_^)

Lots of Love;
Qaseh AzRin

6 comments:

  1. wah kak zira sgt la rajin wat scrapbook yg sgt cantik taw..n sgt kreatif...nanti boleh jadi khazanah turun temurun..sweet sgt!!

    ReplyDelete
  2. hahahaha.....confirm jd khazanah turun temurun!! ;)

    actually wat bnde ni tuk release tansion (^_^)

    ReplyDelete
  3. zira..buku tu mcm mna zira bind eh? or zira cari yg da siap, then tampal2 atas dia?

    ReplyDelete
  4. kalau wat kat seperate paper.. leh bind kat kedai..

    zira beli yg da siap bind kt mph..
    ade size B5..A4.. cr yg isi nye plain jew kalau byk gmbr nk letak..

    Kalau yg totally scrapbook yg cntik giler selalu tu.. dia ade file khas..wat kat ketas..than msuk kat dlm album nye..plastic pocket..

    ReplyDelete
  5. ada jual mana bhn2 nk bwt scrapbook 2..nk juga..heee

    ReplyDelete
  6. zira beli kat damansara.. meersha nk cr ape je?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...