Saturday, 14 May 2011

Ke mana 3 latest entry saya hilang?

Salam semua...

Perasan tak 2 3 hari ni agak susah ber'blogger'. Ke saya surang je..? Than after dapat bukak je... baru perasan 2 latest entry yg published and 1 entry in draft da x de.. :| pegi mane entry nye ea... 'Sepanjang weekend yang lepas' dan juga 'Finalize wedding theme and concept'..Penat juga menulis entry2 tu time2 demam lagi.. waaa~ sedihnye...

Buat masa ni.. saya gigih meng'update' handbook wedding saya.. Jd, x sempat nk bukak blog ni.. kat ofis pun agak byk kerja yg perlu di handle..haiz~

Tapi kalau x keberatan... nak tanya pada follower2... Apa agaknya yang y'll nak tau sal zira? and apa agknya yang y'll nak tanya pasal wedding preparation..time2 zira x ber'blog' 2 3 hari ni nnt.. leh la rasanya nk study and share pada b2b semua.. ;)

Pada yg zira belum sempat nk follow balik... tinggalkan link y'll okay.. sayang semua.. ;)

Write with Love;
Qaseh AzRin

3 comments:

  1. yep2 semua la kak zira,semua blogger yg wat en3 smalam, sume ilang..geram betol..kesian akak..=( emm banyak nak taw..t la ain pk..t ade idea, ain tanya..hehe

    ReplyDelete
  2. Qaseh,,,rina mengalami situasi yg serupa....entry byk hilang.....

    ReplyDelete
  3. Hai ain.. hehe.. x pe.. akak ok jew.. nnt akk post la balik klu rajin.. tanya tau.. jgn x tanya..hihi

    Riena.. sume blogger kene camtu.. cian kite sume kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...