Wednesday, 18 May 2011

Ku kehilangan idea untuk mengupdate blog!

Salam semua teman bloggerku!

Sihat x semua? Huih...2 3 hari ni rasa cam x de idea nak menulis blog ni.. sian.. cume blog walking je and follow balik follower2 yang belum di follow.. Ade miss lagi x? tinggalkan link kat entry okay..tkut tlps pndg..

Serius x de ape2 yg nk di kongsi wat mase ni sbb agak busy di office ayah yg baru nk di buka.. so byk zira kena buat lagi2 diletakkan dibahagian yg kurg digemari. SUMBER MANUSIA.. alahai..sbr je lah... Byk form yg nak di create kan.. Agak busy la buat masa ini.. Hari sabtu zira akan follow seorang teman untuk ambil gmbr wedding kat kajang.. Ahad nk kemas2 than isnin and selasa nk pegi honeymoon dengan tunang.. BOLEH X CKP CAMTU??! Hahaha... giler awak... nk kena sebat 67 kali dengan mak awak...haaa...padan muka la klu wat cmtu..cari nahas la kan..cari penyakit sungguh... Hahaha... actually nk pergi berjalan2 dngan teman sekolah yang dah lame x bertemu.. X gi taw tunang pun lagi.. takut dia kate... "X YAH LAH" huhu... menangis! T_T  dah ler jarang nk gi bjln2..pe lagi bercuti nye... huhu

Hari ni pegi jln kat The Curve jap.. survey payung.. haha jauh giler g survey payung kan.. wawawa.. tp tiada rezeki... payung tersebut sudah habis.. tggu la dia restock :(

After that.. zira gi papier gi cr barang untuk handbook zira...hihi..rambang mate cek... terkelip2.. last2 x beli mende pun... sbb byk sgt pilihan smpi x terpilih.. wakakakaka~

Last sekali...agak2 zira syp je mean zira busy la mengupdate handbook zira tu ea... ;) nnt zira share lagi perihal dan isi perut buku tersebut! kikiki..

Jumpa lagi di entry seterusnya okay!!!! tata muahh muahh


Write with LOVE di hati!
Qaseh AzRin

2 comments:

  1. Zira... ni nak bagi idea update blog...

    Hihi.. ambik tag ni..
    http://mylovelylovelyme.blogspot.com/2011/05/best-bride-groom-ever.html

    ReplyDelete
  2. waaa....ku kena tag sudah.... hahaha~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...