Sunday, 1 May 2011

Pengapit (update entry semalam)

Assalamualaikum..dan selamat sejahtera.

Huih... sangat penat rasanya berjalan hari ni.. Dah menguap2 je ni.. so update dan type la seFASTER yang mungkin. Hujan pun da rintik2.. mood nak tdo pun dah terpanggil2..hihi~ Actually nak update citer sal pengapit semalam..tetapi nak lari dari topik jap..huhu.. dengan JAYANYA hari ni dah amik sijil kursus kahwin kat AlShahir. Tahniah Zira & Zurin..kikiki (^_^)  *Leh kawen cepat da..dah ada sijil konon2nye.. wawawa



After amik sijil kursus tu.. Zira singgah mam kat alamanda.. Pastu dah kenyang pegi la cuci mata kejap... Pastu..masuk kat kedai ni...


Lepas masuk kedai swatch ni.. tetibe TERpaut pulak mata kat satu jam..Ha... Lalu TERjatuh hati la pulak.. simple je jam ni.. maka.. abg syg pun membelikannya..wahhh... alang2 dah beli ni.. ckp je kat dia.. "Bang..yang ni letak kat hantaran je ea.." Hihihi.. jd.. maknanya.. saya dah membeli satu lagi item untuk hantaran saya.. pasni tinggal beli perfume kegemaranku. Gucci Envy Me.. huhu ;) Inilah jam untuk hantaran TAHUN DEPAN. wawawa...lame giler aa nk simpan.. jeling je la selama setahun ni.. kah kah kah~


Haaa... simple kan... Janji zira suke.. huhu ;)

Okay.. seterusnya..........TENTANG PENGAPIT KU!

Entry semalam ada cite sal pengapit yang belum ditemui.. lepas balik dr alamanda.. duk2..rest2...mandi..and rest semula.. berfikir2 tentang pengapit.. TIBA2... aku ambil phone.. dan menaip SMS.. "Will you be my bridesmaid?".. Pastu tepon tu bunyi lagu just the way you are.. pantas ku membuka inbox.. "Yes!"
waaaaaaaaaaaaa.... GIRANGNYA rasa dihati ini... boleh tak nak khabarkan pada satu dunia macam ni...

"Yeaaaaaaaaa...... Zira DAH ADA PENGAPIT!!!!!!!!!!!!!........."

Rupa2nya.. susah hati juga ye kalau kiter x de pangapit. Banyak mana pun buat preparation.. kalau x de pengapit mmg susah hati..Ouh..camni perasaan nya kalau da ada pengapit (^_^) Siapa pengapit zira? Sepupu Zira.. Actually rasa jauh je dgn dia akhir2 ni disebabkan beberapa konflik keluarga.. akan tetiba ku gagahkan jari jemari untuk menaip sms dan bertanya mahukah dia mnjd pengapit ku.. Dia menerima dengan senang hati dan zira rasa happy sangat sbb zira sangat merinduinya... Teman sepermainan wktu kecil dlo.. Ouh.. PENGAPIT SAYA AKAN KAHWIN PADA APRIL 2012. 2 bulan sebelum saya kahwin ;) Hehe.. Ku doakan segalanya berjalan lancar..untuknya dan untuk ku!

Ok lah.. zira nak berehat dan melelapkan mata yang dah letih ni..
Sambung esok okay! ;)


Lotssss of LOVE!;
Qaseh AzRin 

2 comments:

  1. simple but nice dear.. tp mmg kena tahan nafsu la sbb nak tunggu setahun tu mcm seksa jugak la.. nnti kalau keluar design baru terpaksa lupakan hasrat tu tau.. hihihi..

    ReplyDelete
  2. haha..da lame nk jam tu. tu last stock... before this tggu lame gak nk dpt yg camni.. insyaALLAH leh thn lgi setahun.. wpunx le pakai kan.. bawak je dea pgi mane2..wahahaha... duk sebelah zira je ha.. hihihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...