Thursday, 5 May 2011

Saya gila GLAM!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat blogger yg lain....

Hari ni...x de cite psl wedding.. cite biase2 je.. lari dr topik dan konsep asal blog ni..dan...atas permintaan beberapa pembaca...zira akan membesarkan font di blog ini untuk entry2 seterusnya...Maaf juga kepada pembaca yang susah nak membaca ea.. ;p

Siapa tau zira sebenarnye menggilai photography? ya... zira sangat suka dunia photography ini.. tapi tidak yakin untuk comercialkannya. Siapa nak try untuk dipotretkan gmbrnye? Meh.. Zira amik gmbr y'll ;)

Semalam pergi jalan2 and seperti biasa.. zira x leh jumpa kdai berkonsepkan buku dan magazine. Last week zira pegi MPH..semalam waktu jalan-jalan singgah pulak NEWS.COM. Semalam zira magazine GLAM pulak..haha.. that y i said "SAYA GILA GLAM" tapi bukan gila glamour okay.. actually memula nk amik magazine bazar.. tapi.. mata ni da terpaku pada cover glam ni.. Bagi org yang menggilai photo cam zira.. mesti nk spend demi melihat gmbr yg menarik. RM8.00 zira keluarkan dan byr magazine tu semate2 nk simpan COVER GLAM sahaja? ye.. saya sanggup..wawawawa~ *RM8.00 tuk tdo dgn magazine glam ni selama 80 hari...hahaha..mana taw mungkin ada salah satu hari aku bermimpi join photoshoot ni kan! wakakaka~ berangan x hengat!

Zira suka camera
Zira suka gambar
Zira suka photography

Jadi zira rela spend duet untuk apa2 yang berkaitan dgn diatas ni.. ;)

Korang mesti nak tengok camane rupa cover magazine tu kan... nah tengok! zira share dengan beberapa gmbr len juga.. and..sesape minat ngan lisa surihani..? ha..one shot from her in the magazine.. cuci mate nah.. hahaha~





Kalau y'll tengok tul2 gmbr2 ni... and kaitkan dengan wedding.. Actually le gak wat pre wedding or post wedding berkonsepkan camni kan... pun cam best gak!! nak wat gak camni..hahahaha~



-GTG-

1 comment:

  1. boleh je nak buat cmtu... serius unik dan menarik.. =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...