Tuesday, 24 May 2011

Sorry to all followers T_T

Assalamualaikum......

Keletihan baru pulang dari Port Dickson. Ngantuk.. Jadi nk update laju2. Topik kali ini pun x de kene mengena dengan wedding journey.... tetapi tentang ini.............

Masa kat PD pnjm jap laptop member usha blog sendiri... Pastu ku bercakap sendiri.. "kenapa font kat blog aku kecik sangat aa??!!"

Jadi! pulang jew kat umah zira terus bukak laptop.. bukak ternet.. tulisan besar gabak aku tengok... pastu bukak blog pulak.. apsal tgk kat laptop ni font cam ok jew..apsal semalam kecik bebeno nyew??!! Pastu........................ baru teringat.......

Mesti ade sesape yg guna laptop ni and scroll view size internet ku ini.... selama ni aku rasa font sume besar2 cam normal jew... rupanya TIDAK!!!! patut la semua kate besar kan font! T_T siannya follower saya semua.........maafkan zira ye semua sbb susah nk bace... T_T Sekarang zira pn x tau mane satu actual font yg normal kalau nk adjust balik laptop ni..... patut la sebelum ni dok sebatu dari laptop pn leh tgk font kat laptop ni!! (itu adalah ayat perumpamaan sahaja! kikiki~)

Okay la..itu je nk di jelaskan.. sekali lagi...
ZIRA MINTA MAAF YE!

yang ngantuk (-_-) :
Zira

2 comments:

  1. laa..nida ingat zira mmg ske font kecik2..huhu..

    ReplyDelete
  2. hehe ri 2 kan ain da btaw kak zira yg tulisan kecik, pas2 kak zira ckp nak besarkan, tp tgk xbesaq2 pon, so ain diam jela, n kerah mata utk bukak luas2..hehe its okay =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...