Saturday, 28 May 2011

Tentang Hantaran

Assalamualaikum...

Chak!! zira kembali menulis entry tentang b2b journey..hihi~ 2 3 hari ni agak senyap kerana mengasingkan diri serta menenangkan diri.. Time2 bertenang tu..rajin lak la mengemas.. bukan apa..saja membusykan diri malas nk fikirkan masalah-masalah yang melambak tu..time2 kemas tu..bukak la satu kotak yang dah lama di biarkan...kesian mende2 alah tu.. duk je la diam2 sampai tahun depan ye.. hihi..tapi review skit je la ea.. ;p jom tengok...

Bunga rampai dari pihak zira..

Bunga rampai dari pihak tunang..

Box hantaran dari pihak zira..

Box hantaran dari pihak tunang..

Food tier tuk letak buah and ade lagi satu untuk letak cupcake..yg ni dari pihak zira ke tunang...

Da ciap kemas....hihi.. tahun depan baru bukak balik.. x basi kan.. haha!!

Nak sambung kemas lgi... tengok nnt..nk kemas ape lg... hihi.. tggu~~~

Lots of Love!;
Qaseh AzRin

6 comments:

  1. semuanya cantik & sweet!!!

    ReplyDelete
  2. intan: Excited dengan english style ;) nmpk kemas n simple kan..

    ReplyDelete
  3. adieyza: thank you... zira sangat risau klu ia tidak cantik.. hihi

    ReplyDelete
  4. ok zira.. dah cilok idea zira.. nanti nak usulkan pada kakak pulak... hantaran sendiri pun banyak prosedur.. huhu

    ReplyDelete
  5. hehe.. x pe.. zira suka dapat kongsi kalau ia memudahkan ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...