Tuesday, 17 May 2011

Wedding Guestbook (Sambungan)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Hai semua... hari ni nak sambung pasal wedding guestbook..before this.. rase cam x patut je nk buat guestbook time wedding nanti sebab keadaan dan tempat nmpk macam kurg sesuai.. than zira pun discuss balik dgn mama and kakak zira.. result for the wedding guestbook is........YES! I'LL MAKE IT!

(^___^) Sukenye...

Plan nak buat guestbook tu sendiri..handmade nye cam wat scrapbook tu.. ;) cumel x agak2..hihi.. zira akan seperate kan family members..school members.. others and BLOGGER members.. Haaaa.... y'll pun leh tulis juga... (^_^)

Now zira tengah kumpul nama tetamu.. zira nak tanya pada b2b follower zira.. Siapa yg rase nak dtg wedding zira? Zira sedang budget kad jemputan dan juga souvenier.. If ada sape2 yang nak dtg tolong tgglkan komen anda okay.. so senang zira nk separate kan invitation..and souvenier untuk y'll.. kalau ramai.. zira akan setting kan meja untuk all blogger duk sama dan y'll wajib lah berjumpa dgn zira dan bergambar dengan zira.. untuk guestbook pulak..y'll haruslah mengisinya juga..HARUS shj mean TIDAK WAJIB dan tiada paksaan ;) best x... (^_^) cam gathering pulak ye... hihi~ so sape yg nk dtg.. leh bg taw okay! ;)

Zira akan wat sikit2 dr sekarang and InsyaALLAH..zira akan review bila dah ada nnt..okay kawan2... ;) Sayang y'll sangat2!!

Write with LOVE!;
Qaseh AzRin (Zira)

2 comments:

  1. zira!! nida nk dtg wedding zira...hehe...bgus gak klo zira wat meja khas untuk blogger..gathering gitu.. =)

    ReplyDelete
  2. baru nida surg yg menyuarakan nk dtg.. cane nk wat gathering ni..sorg je..hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...