Saturday, 14 May 2011

Wedding GUESTBOOK

Assalamualaikum..

Hai teman2 semua.. dengan gigih ku memikirkan apa lagi yang harus dilakukan untuk prepare majlis wedding ku nanti.. Setahun lagi..tapi da perah otak untuk fikir segala macam. Hari ni check and update wedding scrapbook tu.. than tjumpa satu kepingan kertas 'Wedding Guestbook'. Teringat terus kat magazine ratu sehari yang zira beli hari tu... haaa~

Kalau tengok guestbook ni lame2..memang geram sangat2..cantik...comel.. very memorable la untuk jangka masa yg pjg with ur wedding kan.. untung sebenarnye sape yg dpt buat guestbook ni...lame2 terasa seperti berkeinginan pulak nak ade bende alah ni..TAPI..cam x patut je... majlis kat kampung.. rumah lagi tu... sape je nk singgah menulis2 bagai.. pelik ade la kan...

Jd? zira leh berangan je la nk wat bnde ni.. kalau buat..confirm x de sape nk menulis nye pun..padahal leh wat handmade guestbook mcm handbook wedding zira tu kan. Waaa... bestnye...Tapi sape nk menulis pun kalau wat T_T sedih aa.. Len la wat kat dewan kan... huwaaaaa~ nak wat camni...

 


Comelkan... bestnye kalau ada guestbook yang fancy2 mcm tu...Kalau nk ikutkan.. Leh je wat sendiri... TAPI SAPE NK MENGISI DAN MENULIS MENDE NI??? zira syok sendiri tulis sendiri..okay x...? hahahaha~

Tapi...tapi..tapi...kalau jmput blogger2 ke wedding zira nnti... agak2 y'll akan menulis ke andai ade mende alah ni???? (^__^)

Zira rase kan.. nak wat handmade guestbook ni.. x kisah la kalau x de sape nk isi...hihi..ketandusan sungguh ek! i dont care.. nk jugak! nk jugak! haha.. dengan ini ku akan mencabar diriku sendiri untuk membuat guestbook sendiri! (Giler syok sendiri minah ni)

Tengok aa nanti kalau da siap... saye nk menunjuk2 kat blog ni...wawawawa~ Sape yang ade wat guestbook untuk wedding nanti???


bersambung....


Saya;
Qaseh AzRin

4 comments:

  1. Kalau zira dah buat guestbook tu nanti, mesti ade orang isi jugakkan...
    Kite terfikir nak buat.. tapi..... abah macam tak bagi je... hmm...

    ReplyDelete
  2. tapi mama zira pun cam x berapa nak kasi je... sape nk jg pun nnt... :(

    ReplyDelete
  3. zira..nida pon ari tu mcm zira gak..rasa nak wat, tp sbb kat umah mcm xboley..tp nk gak..ble nida post entry pasal guestbook ni, ramai blogger yg support nida suh wat gak..hehe..so maybe nida akan wat gak..by hand made je la..jimat kan..hehe..so, buat je zira..kawan2 nnti mesti diorg tanda =)

    ReplyDelete
  4. Zira wat juga kot.. tuk family2 ke kwn2 rapat yg sudi nk menconteng2..hihi ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...