Saturday, 11 June 2011

Cadar kahwin saya!

Assalamualaikum...

Hari ni nak update blog cepat2 sementara ada waktu sebab nk siapkan custom album..tolong kawan..esok nk bg pd dia sbb isnin dia nk hntr kedai dah.. (^_^) Esok nk pergi rumah kakak sepupu tunang.. Kakak sepupu dia kahwin. Isnin tunang ckp nk bw pegi tgk movie... x tau la jd ke x.. Selasa pula nk pegi damansara... BYR DUIT PTPTN! haha~ nama dah blacklist.. siot jew.. ri tu call byk kali nk tanya total..x nk la pulak jwb..ckp je dgn operator smpi credit abis.. tetiba dapat surat dah blacklist..sabar jew!

Panjang pula intro entry kali ni kan.. Sebenarnya cuma nak kongsi pasal cadar kahwin... Masa beli sampin kat jakel hari tu tengok-tengok cadar sekali.. than nmpk yg ni...


Ada cadar.. sarung bantal 2, sarung bantal pjg 1, sarung bantal kusyen 2, comfoter.. materialnya best.. sejuk.. ada sulam.. Color beige.. harga boleh tahan (huhu~). So.. Zira akan guna cadar ni masa kahwin nnt... dah boleh tick kat checklist tuk cadar ni (^_^) Sangat gembira... boleh check bende len da... ;) Nnt update lgi...tata titi tutu~

Lots of Love;
Qaseh AzRin!

5 comments:

  1. cantik cadar tu...beli kat jakel ye.. nak terjah jakel jugak lah.. ^_^

    ReplyDelete
  2. waahh..best ye dapat cdar..x nak share rege ke? hehe ^_^

    ReplyDelete
  3. Thank you.. awak pegi la time sale.. dapat safe skit... ;)

    ReplyDelete
  4. aimi.. rege nye... RM500 from RM1600... (^__^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...