Wednesday, 8 June 2011

Followers: You are invited to attend my wedding

Assalamualaikum to all...




Hai semua... rasa mcm dah lama mendiamkan diri dari blog ni.. Demam 2 minggu..pegi 2 klinik baru bek..alhamdulillah.. kawan2 sihat? harap sihat lah ye.. Post kali ni.. zira nk invited kawan2 blogger dtg wedding zira nnt.. Siapa yg rajin masuk blog ni mesti perasan zira penah tulis entry mcm ni... Akan tetapi zira x tau la kenapa entry tu kejap ada....kejap x da.. jd zira post la balik entry ni okay...

Actually zira sedang mengumpul nama tetamu sebab nak estimate kad jemputan yang perlu di print nanti.. Some guest from saudara mara, parent friends..serta jiran2.. Untuk saya..kawan sekolah dan kerja.. AND.. zira berniat untuk menjemput semua follower yang sudi dan rasa nak dtg untuk wedding zira nanti... (^_^)


So..pada sesape yg sudi.. gi taw zira ok..mane2 bloggers yg nk dtg tu juga harus tahu bahawa y'll adalah VIP zira okay.. hihi~ Zira tanya awal2 sebab,


1. Nak reserved KAD JEMPUTAN untuk y'll (walaupun boleh letak soft copy kat blog or FB, Zira nak post juga hard copy!!)


2. Nak reserved MEJA KHAS untuk bloggers (Secara x rasminya..wat gathering sekali tuk b2b/ex-b2b bloggers!)


3. Nak reserved DOORGIFT untuk bloggers (Doorgift akan dirahsiakan sehingga y'll dapat. Box doorgift yg zira penah review pun y'll dapat)


4. Sangat mengharapkan bloggers2 ada sebab nk wat guestbook.. hopefully y'll ada untuk mengabadikan wish2 y'll.

5. Sangat mengharapkan bloggers ada sebab selama ni berkongsi cerita preparation ni dengan y'll.. mesti lg best klu y'll sume ada.. sebagai tanda penghargaan zira pd anda.. ;)

Tu la antara sebab zira bertanya awal ;) sesape yang confirm nk dtg.. zira masukkan nama kat SINI nanti.


Siapa2 yg sudi boleh email zira; psychedelic_zeera@yahoo.com


Take care! Rindu semua!!


Lots of Love;
Qaseh AzRin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...