Monday, 20 June 2011

Habis semua setting bila kena tukar tarikh!

Assalamualaikum & salam sejahtera....

Akhirnya..kembali juga zira ke blog ni setelah berminggu2 meninggalkannya. Baru je byr broadband ni... sangat malas nk pergi byr hari tu..huhu..

Sekembalinya zira ke blog ini...zira cite skit pasal wedding journey zira yg lama kesepian..ENTRY KALI INI JUGA TIADA GAMBAR KERANA TAHAP KEMALASAN SAYA YANG SANGAT TINGGI...okaylah... ce tengok tittle atas ni...emmm.. sangat sedey sebenarnya...kena tukar tarikh wedding nnt..family zira x nk waktu cuti sekolah.. family tunang pulak nk waktu cuti sekolah.. disebalik hal ini juga ada 'cakap2' yg leh thn bestnye... waaaa~ (T_T) redha je lah.... wat masa ni x tau lg tukar ke tarikh apa..sbb tunggu MUA confirmkan schdule dia yg still available...after that baru leh confirmkan semula.. pas tukar nnt kena gi butik balik tukar tarikh.. tukar dgn photographer... dan byk lg...haiz... maaf ye semua kerana menyusahkan anda.... cam x de smgt and mood je dah nk wat majlis ni..leh x wat kenduri jew.. huhu~ sakit sungguh kepala memikirkan perkara ini.. anggap saja ia sebagai dugaan... mama ckp.. "x pe la susah skrg..mama doakan pas kawen nnt sng.." erm...sedih... sedih...sedih... macam2 betul dugaan ea bile nk mendirikan masjid ni ea..... Semoga ALLAH beri kekuatan pada saya dan tunang untuk melepasi dugaan2 ni...tanpa menyakiti hati orang2 tua kami.. amin...

Kalau ikut perancangan awal.. majlis rumah zira and rumah tunang selang seminggu..tapi sebab kes nk cuti sekolah... zira mungkin wat selang sebulan..huhu.. lantak la kalau lama pun.. nk tunggu takwim 2012 untuk tau cuti sekolah tu pun satu hal gak.... sbb kena confirm tarikh dgn MUA secepat yg mungkin.... haizz! x pasal2 zira suke hati wat kiraan sendiri.. men agak2 je.. caye x... amik balik calendar tahun2 sebelum ni.. kira balik... ha.. keje giler smpi sakit kepala zira ni..ee..sedih nye! X pe la..tggu je la tarikh yg bakal di confirmkan nnt ea... sakit kepala..dan kepala ini perlu direhatkan... hu hu hu~

Salam sayang;
Qaseh AzRin

3 comments:

  1. zira,,u r back!! =) sabar ye zira..bab tarikh ni mmg poblem kdng2..nida ari tu pon lebih kurang gak..sampai 3 kali tukar trikh..time tu pon mcm rsa nk wat kenduri biasa je..huhu..xpe zira, insyaAllah dipermudahkan semuanya...

    ReplyDelete
  2. cian kak zira..xpe2 sabar, mungkin ade hikmah d sebaliknye..xpe yg penting, majlis akak berjalan lancar pada hari 2..=)

    ReplyDelete
  3. nida: rase cam nk wat kendri je dah ni :(

    Ain: amin insyaALLAH...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...