Monday, 20 June 2011

Kisah bunga tissue

Assalamulaikum...

Haa..second entry untuk hari ni... huhu~ Cite pasal preparation pulak.... Sedang2 bersemangat wat bunga telur..and tau pasal kena tukar tarikh majlis tu... terus rehat 'machine' wat bunga telur tu sbb hilang mood... ni lagi satu cite.. masa wedding abg zira bulan 2 hari tu.. byk giler tissue yg x habis sbb pihak catering dah sediakan.. jd yg kami beli mmg x pki..eh..pki sikit je.. x la x pakai lgsg..huhu~ disebabkan tgk byk sgt...zira amik la tissue2 tu untuk di manfaatkan.. haha..ayat x leh blah..

Seterusnya.... zira pun wat la satu bunga telur... x penah pun plan.. sebab da ckp ngan mama nk beli je mls nk wat..no DIY.. tapi pas wat sikit... dan rasa cam tissue tu BANYAK GILER dan x nk membazir bnde tu.. so zira pun tunjuk kat tunang bunga yg zira da wat tu... dia kate okay..mama kate okay.. so zira beli la bahan tambahan untuk serikan bunga ini.. color bunga tu sume sama.... PUTIH.. sbb tissue tu putih je sume... huhu~ kalau nk tengok rupa bunga telur tu kena la tunggu kat entry seterusnya sebab zira x amik gmbar lg... sangat malas... huhu.. mood malas tu memang sedang mengganas kala ini.. so tnggu ea... akan disiarkan esok2..huhu~ jadi, ini sahaja yang zira dapat kongsi buat masa ini...klu ada pape nnt... zira update lg ;)

Lots of Love!;
Qaseh AzRin

4 comments:

  1. thank you ain.. biasa je pun bunga telur tissue ni.. nnt kak zira letak gmbr ;)

    ReplyDelete
  2. zira..upload cpt bunga tu..hehe

    ReplyDelete
  3. Nida...sabar.. bw btenang..hihi.. nnt zira upload ea.. (^__^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...