Saturday, 11 June 2011

Mirror mirror in the world.....~

Assalamualaikum....

Memula sekali nak ucap terima kasih pada semua yang rajin membaca blog zira..dan juga yang setia menanti entry2 terbaru.. Before this zira share pasal kain songket... kali ni zira nak cerita pasal CERMIN.. aa.. bukan sebarang cermin tau...

Baru2 ni zira gi jalan2... actually dah lama sangat cari cermin hikmat ni...huhu.. nk wat decoration kat bilik pengantin.. sangat teringin nak ada cermin ala2 english vintage punya style.. before this memang berangan je... x mengharap pun..sebab klu tgk kat gmbr2 pun... biasanya kat gmbr org puteh.. aa....~ tetibe waktu jalan2 baru ni.. terjumpa ni... Tadaaaaa....


Dengan bangganya... zira bertemu juga dengan cermin yg mengikut piawaian yg ditetapkan..happy gilerrr aa... haha~ Ni la cermin hikmat zira sekarang... Bestnya..... cantik x??? suka x???? hihi... Tu je nk share hari ni... hihi..... Jumpa lagi esok! Tata...

Lots of Love;
Qaseh AzRin

7 comments:

  1. cantik cermin tu.. nampak eksklusif gitu... ^_^

    ReplyDelete
  2. dear..elya pun dh lama tyeringin nk cr cermin ni..huhu.ktne cr ni

    ReplyDelete
  3. sue... comel sgt cermin ni.. suke zira tgk..hehe

    ReplyDelete
  4. salam...awk cari carikat mane cermin nih? ada lg x? yg kaler putih bingkainya ada x?

    ReplyDelete
  5. Elya: Kat tesco

    Afiqah: sy dapat kat tesco.. waktu tu tesco kat2 rumah sy tu nk tutup. dia wat clearance. ade color ni jew..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...