Thursday, 9 June 2011

Sampin untuk yang terlibat

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Sejak 2 3 minggu lepas..jarang post entry... so kali ni post la some entry supaya x senyap je kan blog ni.. x tau la kena penyakit apa.. sejak demam hari tu jadi malas dah nk on laptop..ape lagi lah on9 kan..Esok genaplah lah wedding journey saya untuk setahun.. Masuk hari esok je... dah kena la follow wedding checklist tu proper sikit... Kalau bukak buku tu..bace balik by month rasa mcm da gelabah je.. eh.. kejap je dah 12 bulan sebelum..wat itu ini..survey itu ini je dah 11 bulan sebelum... tetibe cuak sekejap..haha~ Hari ni nk share pasal sampin yang zira beli baru2 ni...

Siapa perasan Jakel asik wat sale je akhir2 ni... jahat tau... nafsu untuk berbelanja kat Jakel tu sgt tinggi..dorang pulak sik wat sale... le jatuh miskin sebelum kahwin tau... nasib baik sale kali ni saya demam.. x larat nk bgn..x de la pegi.. ada hikmah demam kali ni..kikiki~ Masa last pegi hari tu.. zira ada beli some kain songket untuk sampin mereka2 yang terlibat..siapa? opkos sampin pengantin (Tunang saya lah! hehe), ayah, abg, abg ipar dan pengapit2 lelaki saya.. Haa..meh zira share.. 

Sampin untuk pengapit lelaki waktu majlis bertandang
  
Sampin untuk abg ipar waktu majlis resepsi di rumah zira

Sampin untuk abg zira waktu majlis nikah zira

Sampin untuk pengapit lelaki waktu resepsi rumah zira

Sampin untuk tunang, nak letak kat hantaran

Sampin untuk tunang waktu majlis nikah kami
 
Sampin untuk ayah waktu majlis resepsi rumah zira

Sampin untuk abg zira waktu majlis resepsi rumah zira
 
Huih.... rasa macam banyak gila je zira beli ni...8 helai sekali beli... Walaupun sangat suka dengan english style..tapi jiwa klasik gak aa zira ni.. zira sebenarnya sangat suka kain songket... hihi... itu lah serba sedikit tentang perkembangan wedding journey zira buat masa ni... hihi... esok smbg lagi... share pasal ape pulak pasni agaknya.. tggu okay...... (^__^)


p/s: FONT BLOG NI OK KE X? KECIK LAGI KEEEE????


Lots of Love;
Qaseh AzRin

8 comments:

  1. sangat ok..senang nak baca..hehe =)

    ReplyDelete
  2. suke sampin satu tone kaler~ cantek~

    ReplyDelete
  3. zira..rindu tunggu zira update..hehe..btw, cantikla samping untuk nikah tunang zira tu.. =)

    ReplyDelete
  4. ain: hehe.. nama ain d msuk dalam guestlist akak ;)

    ReplyDelete
  5. kak intan... same la kite..kebanyakan sampin yg zira beli byk yg 1 tone.. nmpk kemas kan.... ;)

    ReplyDelete
  6. nida....... rindu nida juga.. zira demam ri tu.. x le bgn.. ni br ok skit.. zira pun sgt suka sampin nikah tu (^__^)

    ReplyDelete
  7. zira, mahal tak sampin kat jakel tu...cantik la..if u dont mind to share the price, gtau la ek..hihih..thanks

    ReplyDelete
  8. Hai schaz.. klu u nk murah.. pegi time sale je.. satu sampin zira dpt RM80 keatas.. tp less than RM350... songket penuh zira dpt RM350 x silap or less than that.. ;))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...