Friday, 22 July 2011

Audrey Hepburn

Assalamualaikum...

Good day to all of you.. I'm just wondering why I love vintage amat sangat hari ni.. Hari ini zira mengemas kini folder-folder di dalam laptop ni.. Sangat banyak rupenye gambar-gambar vintage yang zira simpan dari sekolah menengah dulu..(patut la laptop ni berat giler! hahaha~) dari pasal fashion vintage.. photo style.. wedding and everything related with art. Wah.. that is cool! haha~ Dalam banyak gambar yang zira kumpul dulu.. I love this very much.. AUDREY HEPBURN! she's cool!!! Dari first time tengok cite Breakfast at Tiffany's dan juga Funny Face la zira sangat suka gaya vintage.. sangat smart..huhu... Mari tengok gambar ape yang zira penah collect dlo..hihi~






Dia sangat cumel kan.. zira sangat the black dress..ade lagi..gmbr dari cerita Funny Face.. Sangat best cerita ini.... (>_<)








She has a beautiful eyes..and perfect face actually (^_^)
Next..her dresses...



Ce tengok gown putih yang ade blue bow tu...comel kan (^_^)



Sangat-sangat-sangat suke dress ni!


Suka style ruffled ni! 


This is from Valention to her.. Pretty pretty Wow!


Very cute white dress in funny face.


in Breakfast at Tiffany's.

and this is my favourite picture of her..


I love that hat.. i love the color.. I love her face and all bout this picture.. :))

and...I'm starting love with guitar when look at her too


Suke sangat all about her.. even cerita-cerita dia kuar tahun 50an sampai 80an.. zira sangat-sangat suka style zaman-zaman ni.. Breakfast at Tiffany's kuar tahun 1961.. Funny Face pulak kuar tahun 1957.. lama sangat kan.. Zira suka fotografi pun sejak tengok cerita Funny face ni.. ;)) After this nak la cari DVD cerita-cerita audrey.. Hihi (>_<)

Maaf sebab cerita malam ni agak merepek and out of pect wedding.. Cuma.. nak cakap.. sebab dia Zira sangat suka Vintage! (^_^)

Lots of Love!
Qaseh AzRin

3 comments:

  1. ain baru kenal die dr blog kak zira ni..comelnyee die...=)

    ReplyDelete
  2. zira.... dari skolah menengah dah berangan nak buat wedding tema vitage ye... gatal ye.. mama suruh belajar, zira berangan2 ye... hehe.. tgk gambar2 ni, boleh tau dah betapa zira mencintai vintage sepenuh hati... ^_^

    ReplyDelete
  3. Ain: Cite ni kuar blik pn ms akk form 1 2 kot.. dah lame x kuar lg... comel kan... cam akak..haha~

    Hana: Bukan berangan nk kawen la hana.. haha.. zira sbnrnye teringin nk ade butik sendiri... tema vintage mmg faveret zira... hihi.. berangan je tu yg x jd cikgu..huhu~ i love vintage very much! (>_<)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...