Thursday, 14 July 2011

DIY: Recycle bottle 2

Assalamualaikum..

Hari tu.. zira ade try DIY untuk hiasan bottle untuk centerpiece kat meja blogger kan..dalam post DIY: Recycle bottle. Hari ni zira nak share pattern yg ni pulak.. zira hias guna handmade flower yg zira DIY juga...mane yg ok.. (^_^)


Yg ni pun zira macam suke jugak... klu zira wat campur-campur..letak je macam-macam pattern kat atas meja tu nnt ok x??? Tetibe rase mcm love lagi heart yg ni pulak.. y'll rase?? bg pendapat skit.. (^_^)


Lots of Love;
Qaseh AzRin


p/s: Siapa teringin buat bunga tangan sendiri??? meh tengok sini  DIY - Bunga tangan anda!

12 comments:

  1. zira, cntiklah yang ni... sekali pandang decoration tu mcm warna tema blog ni pulak... ^_^

    ReplyDelete
  2. zira, hana dah tau ape yang tak sama ant kita... zira ni super kreatif.. hana ni gile tak kreatif.. tangan keras, tak reti buat benda2 ni sume... hihi.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Hana: Actually zira wat blog ni ikut color tema wedding zira.. pink and green kat umah zira..peach kat umah lelaki (^_^)

    x kreatif x pe.. asalkan ade idea.. kreatif itu bonus untuk jdkan idea itu realiti..klu x de idea x de pape la nnt ;))

    Fara: terima kasih fara.... ;)))

    ReplyDelete
  4. kak zira bella rse yg ni better. design yg haritu nmpk mcm kosong.

    ReplyDelete
  5. both was sooo nice+sweet..tapi ain lagi love dan heart yang ni jugak..hehe =)

    ReplyDelete
  6. atie: thank you (^_^)


    bella: ha.. kak pn rs camtu..tu yg pening n try wat design yg lain..maka terhasil lah yg ni... ;)))

    ain: thank you..same la citarasa kita kali ini... hehe =)

    ReplyDelete
  7. oohh.. patutlah sama warna blog dengan botol tu... warna tema kahwin rupenya... ^_^

    ReplyDelete
  8. hihi.. cantik x hana... *zira berkata smbil mengelip2kan matenye...*

    perasaan sungguh zira kan! ahahahahaha~

    ReplyDelete
  9. hai yatt.. tenkiu.. kamo boleh buat juga ;))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...