Sunday, 3 July 2011

E-day scrapbook

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Happy sunday untuk semua.. rasanya sekarang jarang update blog kan.. Agak busy membuat bunga telur tissue saya dan juga berscrapbook! (^_^) Baru-baru ini, zira ada buat mini scrapbook e-day zira. Gambar-gambar ini dah lama zira print tapi zira x buat apa-apa dengannya so, waktu penat sangat buat bunga telur..zira pun berehat dan buat sikit-sikit scrapbook ni.. Siapa nak tengok.... ;) jom tengok....




This is the cover ;)

Me and him (^_^)
and my handmade paper flower ;)


Me waktu siap-siap ;)

Our Hantaran ;)

Handmade decoration lagi.... ;p

Me and family (^_^)

Handmade paper flower lagi! ;) love this page!!

Moment ketika di sarungkan cincin..hehe ;) dan bersama sepupu sebaya.. 'adik beradikku'
DIY bunga lagi di situ ;)

Haaa... itu lah scrapbook e-day zira.. hee..sukenye (^__^) Esok-esok zira post lagi ea..sampai jumpa lagi ;) Tata muahh2~

Salam semua!

Lots of Love;
Qaseh AzRin

14 comments:

  1. lawanya scrapbook e-day sis.. :)

    ReplyDelete
  2. Hihi..thank you wawa...nk dekat setahun dah engaged baru wat bnde ni..haha~

    ReplyDelete
  3. kak zira sgt rajin dan kreatif taw..sukenyee tgk!! ade ms nanti nak belaja buat bunga tissue n arap sgt dpt tgk scrapbook depan2..=)

    ReplyDelete
  4. nnt free akk wat tutorial untuk DIY bunga tissue tu ea..nnt klu wat scrapbook lg... akk ltk kat blog lagi (^_^)

    ReplyDelete
  5. haah..mcm lama zira xupdate kan..zira..rajinnya buat scrapbook..buat satu!! hehe..buat guestbook untuk nida ke..hehe..neway..take care ye laling..=)

    ReplyDelete
  6. zira agak kurg sikit aa nk berblog pas demam 2 minggu ri tu.. x tau la knpa.. zira pun tgh kumpul material untuk guestbook wedding ;)))

    ReplyDelete
  7. kreatif la zira buat scrapbook e-day 2,cantik sgt.lbih2 lagi yg paper flower tu cantik sgt.tangan ni keras klau bab2 diy ni!

    ReplyDelete
  8. Thank you dieyha.. klu keras..wat byk kali insyaALLAH lembut (^_^) cuba lagi tau!

    ReplyDelete
  9. cantik nye scrap book nie..pki material ape ye?boley share x?

    ReplyDelete
  10. hai secantik hati.. terima kasih.. scrapbook ni zira guna chipboard. beli scrapbook kit kat mph ;)

    ReplyDelete
  11. o..mmg da ready made ye cenggitu..kite cume hias kan jer ye..cantik sesangat..zira pn kreatif sgt..

    ReplyDelete
  12. hai..biasanya scrapbbok kit mmg da ade aksesori yg match..tapi saya byk tambh aksesori..all flower sy buat sendiri.. paper gackground pn saya tambah sbb dalam tu ade 4 helai je...font sticker pn sy beli kat tempat lain.. byk yg sy tambah sendiri..

    ReplyDelete
  13. canteknya....

    teringin nak buat. tapi tak cukup berseni laaa...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...