Monday, 4 July 2011

Handmade paper flower lagi?

Assalamualaikum, and good day to all...

I'm back for my second entry for this month.. and still in my scrapbooking mode..I'm doing more paper flower for my scrapbook.. I'm trying some style and here the result.. Enjoy this! (^_^)













Bunga-bunga ni biasa je..sebab x expert nk wat yg pro punye..hihi.. tp ini lah hasil dr percubaan zira ;) Free nanti zira wat tutorial bunga tissue yg sebelum ni okay.. thank you pada yg berminat ;)))
Sampai jumpa lagi (^__^)

Lots of Love;
Qaseh AzRin

9 comments:

  1. ya Allah kak zira...cantikk sgt taw!!!sukee sangat ain tengok!! wat la tutorial, leh ain belaja buat..=)

    ReplyDelete
  2. Hai ain.. terima kasih.. nnt free akak try wat tutorial tu ea.. sebab klu nk senang kena ade gmbr.. nnt akk try ok.. tapi akak nk wat tutorial yg bunga tissue tu dlo sebelum buat yg paper flower ni ;))

    ReplyDelete
  3. fuhhh...sangat la cantekk...tutoriall plissss..mau cube jugakk..cepat2..hehe ^_^

    ReplyDelete
  4. i'll try! ;)) tp x janji ea.. agk busy skrg ni..hihi

    ReplyDelete
  5. cantekkkk....x tau nk ckp cmne nk gambarkan yg zira ni memang kreatif!!!

    ReplyDelete
  6. akak pelisss. nak tutorial. nak belajar buat bunga cani jugak. suke3. lawa sgt2

    ReplyDelete
  7. Dieyha:
    Thank you ;)))

    Bella:
    I'll try to make the tutorial okay.. tapi x janji dlm jangka masa ini atas kesibukan saya kini. Saya akan cuba ;)

    ReplyDelete
  8. eh cik ema rupenye ;))
    tenkiu! *hug

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...