Monday, 25 July 2011

How's your dream wedding dress?

Assalamualaikum..
Salam sejahtera.

Malam ni nak post lagi satu entry sebelum tidur sebab esok hari saya malas.. haha~ Lagipun esok ada class make up lagi.. aiyak~ malasnya nak pergi..huhu~ Malam ni nak cakap pasal apa? haa.. da terang-terang tajuk entry tu wedding dress kan.. Zira percaya setiap bakal pengantin ada gaun pengantin yang mereka impikan..dan menjadi idaman hati dan kalbu sebab setiap insan ada pilihan dan citarasanya sendiri..hihi~ dulu.. zira pernah post entry about wedding dress sketches..Siapa yang tak pernah tengok boleh click kat entry ni.. Hand Blog: Design baju

Dalam tu jugak ada design baju sanding yang zira nak sangat. Tapi ada some part yang zira tambah sikit.. Hopefully this is the final design yang zira nk..hahaha.. cukup la dengan design ni...Sila tetapkan hati ye Zira oii~


Ini adalah lakaran insan yang tidak profesional dalam bidang fesyen. Harap maaf ye! hik hik hik~ Zira main lukis je apa yang dibayangkan.. ok lah.. itu adalah lakarannya.. tadi waktu bosan-bosan.. zira buat la sesuatu tentang baju ni jugak.. nak tengok? nah..tengok la.. haha~




You all rasa..ada persamaan tak dengan design yang zira sketch?? Haha.. Zira saje buat ni untuk attach kat scrapbook wedding nanti.. ;)) Kalau tak nak guna lace color off white.. tapi takde.. Lace silver ni pun perca baju kurung masa jadi pengapit sepupu tahun lepas.. ;p Bunga yang comel-comel tu zira baru buat td..guna ribbon..hihi~ Baju sanding you all macam mane pulak (>_<)

With Love!
Zira

13 comments:

  1. super cute!! u r very creAtive sis!! =)) i'm ur fan!!

    ReplyDelete
  2. comelnye.. mcm barbie doll punye..cantik2!! =)

    *baju sanding ain xde lg sbb lambat lg, hahaha*

    ReplyDelete
  3. zira.... zira ni boleh jadi fashion designer tau... sketch pun dah cantik.. kalau wedding dress yang betul2 nanti mesti lagi cantik.. ^_^

    ReplyDelete
  4. zira..u sgt creative~cantiknye u buat~

    ReplyDelete
  5. Lanney: Thank you! waa..malunye..da ade fan... maceh... ;))

    Ain: X pe..nnt sampai mase leh la berangan.. hihihi~

    Hana: Hana.. setakat design bj sendiri leh la.. x layak lg nk jd fashion designer.. tapi pas raya ni nak jumpa fashion designer untuk tempah baju ni... (^_^) Hopefully the real one is more gojes..haha!

    ReplyDelete
  6. Hai kak Intan.. morning~
    Thank you kak.. saje isi mase lapang dok imagine je baju pengantin.. saje buat cmtu.. leh letak kat scrapbook wedding skali (^_^)

    ReplyDelete
  7. gler creative. kalau bagi kat saya, jahanam. nak lukis lagi la.. :(

    ReplyDelete
  8. Hai farah... Tenkiu... zira x expert pun bab2 melukis ni.. saje suke2.. ;))

    ReplyDelete
  9. Hi Zira..sketch u mmg superb..pandainyer n very creative.. saya suka tgk ur sketch...dh jd baju mst lg cntik..

    ReplyDelete
  10. Hai lieza.. tenkiu.. hopefully cantik.. amin and InsyaALLAH (^_^)

    ReplyDelete
  11. akk harap pun tantek jugaaaa :D erin da pilih bju?

    ReplyDelete
  12. cantikk..gorgeous..menrk..heheh huhu sush nk d gmbr kn dgn perkataan..my dream weedng dres simple je..nk yg simple tp cntik xperlu laa yg over2.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...