Tuesday, 12 July 2011

Kesiannya pengantin ini...

Assalamualaikum..

Hai! zira nak kogsi tentang sepasang pengantin yang keluar di akhbar.. tak nak cakap banyak.. just tengok jew.. pada yang rajin baca paper mesti perasan cerita ini..




Tidak ada apa yang boleh zira katakan selain rasa kasihan pada pasangan ini yang merancang selama setahun untuk hari bahagia mereka.. 

Yang tabah ye!

Salam sayang..
Qaseh AzRin 

4 comments:

  1. Kesiannya... Kita doakan masa wedding kita nanti takde ape2 yang berlaku dan berjalan dengan lancar... hmm, ada ura2 PRU13 tahun ni kan.. jangan buat masa wedding kita, sudahlah.. huhu.

    ReplyDelete
  2. misssazusarin: kesian kan..

    Hana: amin, insyaALLAH. semoga semoga berjalan lancar dan selamat.

    ReplyDelete
  3. huhu teringat masa perhimpunan bersih ni lah saudara mara saya ramai tak datang masa e day saya...mujur rakan mak yang hadir...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...