Tuesday, 12 July 2011

Ketiadaan perkara hendak ditulis lagi dikongsi

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saat ini, saya sangat kekeringan idea untuk menulis di blog.. tapi sangat lah kebusanan.. ada idea tak?? ada sesiapa nak tanya apa-apa pada saya tentang wedding preparation??? wahh.. bajet wedding planner la pulak kan... adoiyai! hahahaha.. apa pun.. semoga wedding preparation you all semua okay dan berjalan lancar.. (^_^)

Salam sayang;
Qaseh AzRin

2 comments:

  1. nak tanye!!..hik3...ade x u nyatakan brp lame mase utk buat decision tetapkan tarikh sme..nak taulaa..:)

    ReplyDelete
  2. hai zatie.. klu ikut pengalaman selama prepare wedding ni kan.. better you discuss dengan family pihak lelaki seawalnya.. klu zira.. zira prepare tarikh setahun awal..sbb byk kita kena fikir. contohnya.

    1. klu nk amik make up artist.. kite kne tanye jugak pada dorg dlo untuk check bile dia available.. biasanya klu 6 bln sebelum pn da pack.

    2. Fotografer yg best.. pun susah nk dpt dlm ms jngka pendek.

    3. imam nikah.. sebab ramai bakal pengantin yang sangat prihatin.. dorg akan uruskan 4 atau 3 bln awal.. so untuk dapat kan tarikh yg x menyusahkan akan dtg.. bek tnye ruang masa dorg juga..

    4. Kalau ada keinginan untuk buat majlis khatam quran.. sila belajar kira tarikh haid dan dptkan tarikg yg sesuai supaya boleh baca quran nnt..

    actually byk sgt faktor yg u kne prepare tuk pilih tarikh ni.. klu ade yg msih x jelas.. leh tnye detail lagi..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...