Wednesday, 20 July 2011

Make-up class

Assalamualaikum..
Salam sejahtera..


Second entry for this night.. ingat nak post secara pukal je td.. tapi lain-lain topik pulak kan..huhu.. 3 4 hari lepas.. ada seorang kawan text zira dan tanya sama ada nak join kelas make up.. Zira pun cakap je "haa..okay la.." tanpa berfikir panjang.. huhu~ Ikut saja-saja.. 1st lesson ni is about teknik make-up.. Padahal masa kelas tu.. zira punya fikiran ni tah kemana-mana lah.. tak de lah masuk sangat dalam kepala satu pun.. dah tu amali jew... dia pok pek pok pek cakap apa pun zira macam blur.. haha~ yang ajar make-up semalam ialah MUA-AIM AZAM.



Haa..tu gambar masa MUA tu tgh ajar.. gambar zira tidak terdapat di sini ea.. huhu.. Sebelum balik semalam MUA tu ckp selasa depan I dtg lagi.. uolssss bw make up sendiri.. wat practical okay... wahhh.. dalam hati...gelabah je zira.. satu bende zira tak ingat.. balik mandi..baring... dok fikir and ingat balik step nya.. takde tokoh nak jadi make-up artist zira ni agaknya.. hahahaha~ tapi siang tadi zira try make up muka sendiri..wah.. agak susah sebenarnye bile nak apply make-up dengan teknik yang betul..tapi hasilnya leh la lepas nak make-up muka sendiri masa nikah nanti..haha... dengan bangga pakai bulu mata sendiri dengan jayanya... wahahahahahah~ tapi minggu depan time kena make-up betul-betul tu entah-entah fail! wawawa~ tapi tak dapat amik gambar yg zira try tu.. esok-esok zira try lagi.. and share dengan you all.. boleh la share zira nye make-up yang tah pape tu.. hihi~


Salam sayang;
Qaseh AzRin

p/s: Lagi senang lukis gmbr pokok dr make-up orang ni tau! haha

5 comments:

  1. takpe... practise makes perfect.... nanti lama2 zira boleh jadi MUA pulak... hihi...

    ReplyDelete
  2. hihi.. zira belajar ni focus kat wedding zira dgn hobi photography zira tu..kalau nk target MUA tu blm lg..klu ade rezki..insyaALLAH... ;))

    ReplyDelete
  3. hik2 bestnyeee...practice manyak2 nnt make up kan atie yekk..:)

    ReplyDelete
  4. Sudi ke... hihi.. boleh kalau atie nak! (^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...