Saturday, 16 July 2011

Mari lihat buku ini ;))

Assalamualaikum...
salam sejahtera untuk semua....

Hari ni ramai blogger yang senyap je.. ;) cuti kan.. dating ea.. hihi~ Hari ni zira ada DIY something.. tapi yang tu tak nak share lagi...sebab belum siap.. tapi nak share 1 buku zira..hehe...siapa yg kenal zira mesti tau zira sangat suka photography.. dari kecik lagi suka snap gmbr.. i love photos, love camera and love photography.. thats why zira buat satu buku ni.. before decide nak kawen lagi zira sangat suka kumpul gambar yang cantik-cantik about art.. Kalau da sebut art tu faham-faham je.. macam-macam la dalam art ni.. seni itu luas.. wah..ayat tak leh blah da kuar.. haha.. sebelum macam-macam ayat len kuar...bek y'll tgk je buku ni..haha.. sengal je zira...



Haa.. tu cover dia.. hihi... comel tak..... (^_^)
y'll tertanya-tanya ape isi nye ea... nah tgk........





Something for wedding ideas.. next.. photography ideas... nah tengok..... hihi....








Ha.. byk da kongsi tu.. itu la antara isi-isinya... semuanya photos.. (^_^)
Some pictures zira da share dgn kamu semua.. hihi.. esok-esok zira share sikit hasil DIY terbaru.. nak tau apa.. kena tunggu ok.. ;))

Lots of Love;
Qaseh AzRin

3 comments:

  1. me + photos + photography + art = life ;))

    ReplyDelete
  2. rajinya kak zira buat tu sume..cantik sngt2..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...