Monday, 25 July 2011

Pre-wedding Accessories

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Ce tengok tajuk entry tu.. kuat tul berangan kan... kawen tahun depan.. tapi dah berangan-angan pasal pre-wedding.. huhuhu~ Masa keluar jalan-jalan dengan my best friend last week.. ada masuk accessories shop. Terus jatuh hati dengan beberapa aksesori.. nak tengok? meh zira share..


Tengok earing tu.. vintage looking kan! ;) rantai mutiara tu.. mama zira yang punya..hihi~ Lagi jelas kat gambar yang ni..


Scarf, rantai dan earing.. gelang tak jumpa lagi.. masa ambil gambar pre-wedding nanti.. zira nak pakai aksesori ni.. Zira plan nak wearing baju kurung moden je nanti.. Time tu pun free hair je.. so gambar tersebut tidak akan di pertontonkan.. hik hik hik~ Kamu semua nak tengok juga ke? Zira letak la sekeping the best shot ea.. (^_^) okayla.. zira nak sambung berangan lagi.. hik hik hik... Sambung lagi kat next entry ;)))

With Love!
Zira

4 comments:

  1. comellaaa zira....geram lak tgk..kaler2 tuh atie ske ..peach pink!!!..:)

    ReplyDelete
  2. peach pink adalah kaler tema tunang saye dulu..sangat suke warna nye :)

    ReplyDelete
  3. All accessories color latte actually ;)
    But..peach pink is my theme waktu bertandang.. what we call yea for that color...mmmm..kalau x silap.. dusty pink! ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...