Tuesday, 26 July 2011

Pre Wedding Ideas: Hijau itu indah, Hijau itu tenang, Hijau itu alam.

Assalamualaikum..
Salam sejahtera pada semua pembaca..

Macam panjang je kan tajuk entry kali ini.. hihi~ Hari ni bukan ke sepatutnya malas.. huhu~ malam tadi ingat hari ni malas sangat.. rupenya tak la malas sangat.. wakaka.. cuma mengantuk saja.... mata pun camni jew.. (-_-)
So...~ hari ni nak cerita lagi pasal pre-wedding.. maaf ye.. saya ni sangatlah kuat berangan untuk bergambar pre-wedding mahupun post-wedding nanti... biler??? tahun depan pun.. cari ilham tak habis-habis..hahaha~ Tema idea pre wedding kali ini adalah..HIJAU.........seperti yang di tulis berulang kali di tajuk entry itu... hihihi.. zira nak share beberapa gambar yang zira suka..


Sangat suka tempat ini.. malangnya fotografer ini sudah lupa jalan untuk kembali ke sini.. :((


Sangat simple je gambar ni... tapi sangat menarik pada saya.. colornye sangat natural.


Kalau teringin take picture like this.. confirm kena amik kat oversea.. Takde pokok epal kat sini kan... cute je.. :((


Yellow and green color tu sangat cantik................ Sangat suka.... oh yea... itu katil IKEA.. sape nak.. leh beli kat IKEA..  ;))



Vintage color in both of picture atas ni! (^_^)


and........ this is my favret picture... Ok.. Zira akan buat macam ni jugak kat belakang rumah! haha... take note yea En. Fotografer.. hahahahaha~

Best tak.... very natural.. very simple... kan kan kan.. suke tak... you all boleh la jugak buat.. cari tempat yang banyak rumput.. sangat cantik.. ladang kelapa sawit pn leh.. huk huk huk~ klu nk smart lg.. ce try tnye kat golf club kalau-kalau leh amik kat situ.. ;) Than bw la prop lain such as pinwheel, payung, balloon or anything you want.. okay!!! Try it!! See yaaa! Tata~

With Love!
Zira

5 comments:

  1. Gigih betol angkat katil ikea bawak tgh lalng camtu. Tp sbb nk dpt hasil yg kebabom, sanggp je kan..hehe.. eh, awk..dah boleh komen..hehe

    ReplyDelete
  2. Zira ni suka yang natural kan... same mcm En Bakal Suami tu... gambar last tu pun hana suka jugak... like! like! like!

    ReplyDelete
  3. pakai baloooon zira...will be awesome sgt!!..hik2...

    n kat lalang pun best tgk baju ape u pakai..
    best natural colour nih..edi gmbr pun senang ...:)

    ReplyDelete
  4. okey. noted saya nak post wed mcm ni nanti ahha. pre wed dah tak terlarat hahaha :)

    ReplyDelete
  5. Kasut pink:
    Gigih giler tu.. tapi smart kan gmbar tu.. ;)) Tahniah sebab dah dapat komen..hihi! (^_^)

    Hana:
    Natural itu natural.. wah..boleh pulak kan.. ahaha~ Kiter kan ada alam semesta yang tuhan cipta tu sempurna.. guna sebaik2nye kan..Lagipun tumbuhan-tumbuhan itu lebih baik dr kita kerana dia berzikir setiap masa.. manusia pn tidak serajin itu.. Sebab itu kejadian dan ciptaan ALLAH itu INDAH. Nikmatinya selagi boleh.. hihi~

    Atie:
    Zira nak pakai semua prop! haha.. giler tamak zira haa... (^_^)
    Betul atie cakap.. kat lalang pn leh jadi cantik jugak..

    Nora:
    klu x terlarat buat pre-wedding.. smbung post wedding pas kawen..kikiki~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...