Wednesday, 27 July 2011

Pre-Wedding Ideas: Lollipops

Assalamualaikum...
Salam sejahtera pada semua..


Baiklah.. hari ni nak share satu lagi idea pre-wedding & post-wedding. Penat jugak google.. tapi tak banyak hasil.. tak pasti la masih jarang orang buat atau orang tak upload.. :( Tapi takpe.. guna je mana yang ada.. Siapa yang follow blog zira ni mesti makin lama makin perasan zira suka idea yang agak kebudak-budakan sikit untuk pre-wedding.. ye la..masa kecik-kecik dulu main pun bukan ada banyak gambar.. lagi pun... dah lama tak jadi cam dak kecik kan... ha... idea untuk kali ni... LOLLIPOPS... untuk lollipops ni.. you all boleh amik gambar kat tempat yang zira penah share.. HIJAU.. memang menarik juga... so..lollipops ni boleh juga dijadikan props ;))










Very cute prop.... I love it! you all boleh cuba jugak... ;)) if zira tak dapat amik gambar zira camni.. dapat amik gambar couple len pun best gak neh!! (^_^) Cumellllll~ you all tengok dulu ea.. zira nak cari ilham lain... hik hik hik~


With LOVE!
Zira

6 comments:

  1. zira... comel jugak kan lolipop ni... tapi mcm lebih sesuai dengan pre wedding kot... hehehe.. tapi sangat comel lah... ^_^

    ReplyDelete
  2. sangat sangat comel..sukenyeeee ^_^

    ReplyDelete
  3. okeh dis is sooooo owhsemmmmm ok....
    x penah terpikir with lollipop!!!..best2...
    hey terjah my new netri yeee..:)

    ReplyDelete
  4. Hana: zira rs pun match dengan pre-wedding.. comel kan.. klu nk wat pose daring2..wat post-wedding la..haha

    Aimi: suke ea.. mari kite buat same2 ;))

    Atie: CUte gilewww use lollipops tau! lets do it! (^_^)
    haa.. terjah skrg ;))

    ReplyDelete
  5. hik2...zira yeayy u gv me some idea..i love something extra ordinary...

    ReplyDelete
  6. glad u like it... ;) sharing is caring kan! hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...