Friday, 8 July 2011

Pre-Wedding Ideas

Assalamualaikum warahmatullah.... serta,
selamat pagi, selamat tengahari, selamat petang dan selamat malam (aa..sekali kan je untuk semua pembaca mengikut kesesuaian anda membaca ek! haha)

Hari ini zira hendak berkongsi tentang idea-idea untuk pre-wedding photo. Kalau rasa hendak ambil selepas nikah.. kira post-wedding la..okay ;)) Zira pun belum tentukan mana satu.. rasa macam hendak buat semua..haha~ sebelum ni zira ada kongsi satu prop sebagai idea untuk pre-wedding.. sesiapa yang tidak tengok lagi.. boleh tekan link ini Belon @ Balloon. Kali ini, zira kongsi prop-prop ini pula yang boleh dijadikan idea anda nanti.... mari lihat satu persatu..

Basikal

Haa.. klu camni wat post-wedding jek ;))

Kalau nak camni pulak, bukan prefer lagi tapi wajib post wedding ekk..hihi~
Sangat suka konsep papan hitam yang kecil lagi comel itu ;))

Yang ni comel.. suka bakul basikal itu ;)))))))

Saya nak basikal ini...... (T_T)

Pinwheel



Comelnye wat yang ni..... (^__^)

Jatuh cintanya saya dengan benda ini ;))

Buai laju-laju!


I love this theme!
  

OMG, Semua macam best kan.. boleh tak nak buat semua en.photographer saya ;))) actually ada lagi yang zira collect.. zira akan share lagi okay (^_^) Mana y'll suka?? ;)))

Salam Sayang!
Qaseh AzRin;))

5 comments:

  1. ske yg buai laju2...syok gler!lme dh x naik buai...

    ReplyDelete
  2. suka pinwheel!!! atawpun kalau xde yg pattern cmni, skrg kan byk yg cam colurful tu sgt cantekk sbeba kaler die striking! nice:)xpun boleh gabung ni dengan basikal, letak kat handle ke, cute:)suke blog zira ni cantek sgt!!

    ReplyDelete
  3. dieyha: buai laju2 mmg best sgt! ;)

    senorita25: zira suka jugak! zira nk wat sume jugak..x kira! haha~ maceh sbb suke blog zira yang very simple ne ;))

    ReplyDelete
  4. suka buai laju-laju.. eh, jangan laju sangat.. nanti jatuh.. hihi.. nampak ala2 puteri kayangan gitu.. tapi sume pun menarik lah... ^_^

    ReplyDelete
  5. hihi.. bestkan hana.. rasa cam kembali ke zaman kanak-kanak semula....nak jugak buat buai laju2 tu.. hihi ;))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...