Friday, 19 August 2011

Berangan je la kalau...

Assalamualaikum...
Salam sejahtera...

Alhamdulillah... mood untuk post entry sudah kembali normal.. boleh la mengepost dengan hati yang tenang... WALAUPUN sebenarnya masih bermasalah. Cuma.. kali ini, ia boleh di atur dan diuruskan dengan mudah sedikit. Baiklah.. kali ini zira ingin sekali berkongsi sekali lagi gambar-gambar yang boleh dijadikan inspirasi.. cuma.. yang ni agak susah untuk direalisasikan.. zira sendiri hanya dapat berkongsi.. sungguh mendapatkannya tu tidak mungkinlah.. hanya boleh berangan-angan.. hihi~

Apa agaknya yang diangan-angankan oleh zira ye... hihi..mari lihat~






Emmm..lihatlah..indahnya bergambar di Kota Paris.. indahnya jika berpeluang ke sana juga.. tapi...jangan haraplah.. haha~ dah bercucu pun belum tentu dapat...

Waaa... ini betul-betul entry berangan ye kawan-kawan.. marilah kita berangan-angan bersama-sama... kah kah kah...

With Love!
Zira *Qaseh AzRin

10 comments:

  1. ahhahaha xpe kak sekali sekali .. akk rncang honeymoon mana ? besh? mana yang

    ReplyDelete
  2. xpe, kita di KOTARAYA pun ok pe...ahaks!...jnji kita selamat diijabkabulkan ...betul tak? ;)

    ReplyDelete
  3. wahhh..lieza pn nk tumpang brangan gak yer..hehehe.. xtau la nape kalu gmbr kat Paris mst nmpk romantik sgt... Kalu la brgambar kt KLCC jd romantik cm kat Paris kan bagus.. jimat skit.. huhu.. Tp brgmbr kt KLCC dh mcm kat Jakarta plak.. hehe..

    ReplyDelete
  4. x per..mane lah tau tiba2 ang2 mat jenin 2 menjadi kenyataan kan...
    jangan jatuh pokok sudah..hhhehhe

    ReplyDelete
  5. Erin: Mungkin local je.. tapi...klu ada rezeki lebih.. kami nk ke bandung..

    Kak long: Betul betul betul! Ijabkabul itu MESTI kak! hihihi~

    Lieza: Mari kita berangan bersama..Paris itu kota CINTA.. hihi.. sbb tu kot ade aura romantiko yang sgt kuat.. Klu KLCC mmg susah nk dpt aura tu.. kikiki~ mmg da mcm kat kota JAKARTA.. bek g jakarta je.. (^_^)

    Aneem: amin.. mari kita berangan bersama.. dan berdoa bersama agar dapat ke sana.. kikiki~ jgn jatuh katil sudah.. bermimpi2 utk ke sana... hahaha~

    ReplyDelete
  6. wahhh bandung besh ke kakak ??? bibik kite kata besh

    ReplyDelete
  7. Pergi tempat yang kita yakin tempat tu best.. kita akan rasa tenang dan gembira..klu kita pergi tempat yang kita RASA best.. mungkin kita akan rasa best.. atau kita akan rasa x best.. sebab sblm kita pergi kita cume rase tmpat itu best.. mean x pasti.. (^_^)

    ReplyDelete
  8. yup2 ..erin nak p krabi je ... uhu

    ReplyDelete
  9. krabi pun org kate best... tp kak g bandung dlo la kot.. annivesary bru g klu ade rezeki.. :p

    ReplyDelete
  10. kalau jatuh katil 2 sendiri mau hengat lah...
    ganaznya tido nie

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...