Friday, 5 August 2011

Boleh tak kalau...

Salam..

Boleh x kalau saya x bayar bil broadband bln ni..seterusnya bln akan dtg.. dan dtg dan dtg.. sekaligus menghentikan pengeposan entry di blog ini.. (^_^) kikiki~

Love!
Zira *Qaseh AzRin

11 comments:

  1. TAK BOLEH!!!! kene bayar tau...

    ReplyDelete
  2. eh....marah.. takutnye....ok2 nnt zira byr ea teman2.. :|

    Hana..siapa name gerangan kasut pink ini... :D

    ReplyDelete
  3. ehhhhh TAK BOLEHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. banyaknye tanda seru.... (-_-) baik2...nnt sy bayar...

    ReplyDelete
  5. eh i xley hidup tanpa internet! kekekeke

    ReplyDelete
  6. Haha..zira pun same sebenarnye nana... x leh thn... huhu~ resah gelisah je nnt..

    ReplyDelete
  7. siapa lah boleh hidup tanpa internet ni.. kalau tak dapat internet, macam cacing kepanasan.. laptop, internet, blog ni dah mcm kawan baik...

    ReplyDelete
  8. blog ni mmg dah jd kawan bek... tp...
    kdg2 rs mcm kurg tenang.. Rs mcm nk jauh dr segalanya.. klu lah boleh pergi mncari ketenangan...menyendiri.. menginsafi diri.. mengabdikan dri pd tuhan.. (WAH..LEN MACAM SUNGGUH AKU CAKAP NI.. TEBIAT KE??!!)

    ReplyDelete
  9. ha macam uh la bayar k !~ ehehhehe bwu leh senyum

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...