Saturday, 20 August 2011

Cake Kahwin

Assalamualaikum..
Salam sejahtera...

Hai teman-teman semua.. walaupun lagi 10 hari nak beraya.. Langsung tak terfikir tentang sambutan raya.. sebab risaukan majlis kahwin... baju raya pun takde.. huhu~ dah 3 tahun pun tak buat baju raya. Tak mengapa lah.. pakai je baju yang masih boleh di pakai..

Kali ini.. zira nak cerita pasal wedding cake... haaa.... sape ingat pasal ziranye entry pasal colorfull theme.. sbnrnye masih ada rasa nak guna theme tu.. tapi sebab da decide nak pink hijau kan..so terfikir-fikir la apa yang zira le gune jugak untuk selitkan theme ni.. Lagi pun.. klu dalam majlis keramaian macam majlis kahwin nnt semua ikut color tema je pun tak best gak pada saya..huhu~ campur sikit yang colorfull..mesti nampak meriah... lepas fikir banyak kali... zira decide nak guna tema colorfull ni untuk cake kahwin!! (^_^)

Camne rupanya? ha... begini....

Sangat comel rasanya cake ini...

Yang ni pulak nampak meriah kan.. banyak tul butterfly! suke!! ;))

Yang ni nampak sedap... tambah lak dengan cherry tu :( (puase-puase wat entry mcm ni.. rase menyesal pulak!) 

Emm... semakin nampak sedap... :((((

Nak jugak wat cake camni kawen nnt.. wat setingkat je ok dah kan..

Alahai... sedapnye tgk... blm rase lagi.. rasa mcm nak buat cake pulak...

Taraaaaa...... tengok cake ni.. colorfull kan... ni cake birthday anak buah mase dia satu tahun... mama dengan akak yang wat... mama wat cake nye... resipe zira nye.. cake lapis kukus.. nak tunjuk dalamnya tapi tak de gambar after ptg..hihi.. akak just decoration belah luar.. cake nye sngat sedap.. haha! lapar sudah...

Ketika ini rasa mcm nak buat cake.. huwaaa...

eh... sape bace entry semalam.. pasal zira hantar kakak ipar check darah baby??? angkat tgn! ada cerita kat hospital tu... kalau nak tau... tggu entry seterusnya... huhuhu~ Jumpa lagi.........

With Love!
Zira *Qaseh AzRin

6 comments:

  1. wow kakk ... nice nye ... mcm themes tunang erin untuk groom recption je .. blh gune idea nie

    ReplyDelete
  2. zira... kek warna warni tu flavour ape?
    baby ade kat rumah zira lagi ke..? kate dk rumah zira 2minggu je..? Baby ok tak?

    ReplyDelete
  3. kalo zira tambah macaroon kaler2 pun cantik jugak :)

    ReplyDelete
  4. hi :) insyaAllah wedding nanti mahu guna colorful. sbb comel sgt. jatuh cinta.

    ReplyDelete
  5. Mitchell: Glad u like.. and can share2 this.. ;))

    Erin: ;)) very nice..

    hana: Zira x tau yg kat gmbr ni flavour ape.. tapi kan...maybe zira wat sendiri kot cake ni.. klu rajin la.. letak je pape perisa nnt..hihi.. baby ade lgi.. raye ke2 baru balik pahang.. alhamdulillah ok dah..bg susu kambing ri tu..kurg da skitnye..

    Kak intan: Nice idea! nnt zira survey macaroon.. (^_^)

    Fariza: Amin.. semoga berjalan lancar dan ceria untuk kamu :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...