Saturday, 6 August 2011

Demi teman-teman di blogger....

Assalamualaikum..
Salam sejahtera..

Demi teman-teman di blogger.. saya SUDAHPUN menyelesaikan bil-bil BERUKband saya.. Terima kasih Miss Sunshine sebab bagi upah design baju hari tu.. Zira ingat nak beli buku yang awak suggest..tapi tak kesampaian.. Nanti zira berusaha lagi untuk beli buku itu (^_^)

Walaupun saya sudah membayar semua bil, saya ingin berehat beberapa hari untuk menghantar apa-apa entry untuk focus dengan bunga telur tissue saya yang telah sebulan lebih diabaikan gara-gara sangat aktif berblogger.. kikiki~ tengok entry bulan lepas..banyak giler kan.. haha~ Jadi, zira ingin kembali menyelesaikan 66 btg bunga tissue lagi..

Selepas selesai dengan bunga tissue itu.. Zira berniat untuk membuat paper bags. Selepas selesai nanti..Zira akan datang kembali ke blog.. Berkongsi cerita lagi dengan anda semua.. harap-harap tak lama la ye... sebab nanti mesti rindu anda semua ;)

Ohh ye... terlupa pula.. minggu depan zira akan beli sedikit keperluan untuk membuat guestbook yang diREQUEST oleh dOdOt_ShyG. After siap nnt zira akan publish ok..

Akhir kata.. jaga kesihatan di bulan puasa ini ok.. zira love you all ;))


With Love!
Zira *Qaseh AzRin

P/s: Anybody know pameran pengantin yang terdekat???

8 comments:

  1. Takpe zira... nanti bila2 boleh beli buku tu...
    Oohh.. zira nak buat guest book ye.. Nanti kalau dah siap, zira tunjuk tau... ^_^

    ReplyDelete
  2. Haah..ade b2b request (^_^)
    nnt zira publish ea ;)
    Hana jgn sedih2 ye..

    ReplyDelete
  3. zira!!!...eh how design of ur card aritu?? dah settle ke??...

    ReplyDelete
  4. not yet.. tpi maybe begitu je dlo.. bebile nnt try print n tgk color dlo kot... ;))

    ReplyDelete
  5. wahhh beshnye ..bile nak wat kan adik nie ?? nak ugax !~

    ReplyDelete
  6. erin nk tempah guestbook jugak ke :D

    ReplyDelete
  7. xsbr nk tgk hasil tgn zira yg kreatif bt guestbook tuk rini.. hehehe.. yq zira!! :)

    ReplyDelete
  8. Rini syg..... Sabar2 (^_^)
    Say sorry awal2 ea kot2 x cntik nnt :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...