Saturday, 20 August 2011

Make up berinai + sanding dah masuk schedule MUA

Assalamualaikum..
Salam sejahtera...

Terlupa tentang 1 hal ni... Alhamdulillah... my make-up session dah masuk schedule MUA.. semalam MUA call confirmkan tarikh.. (^_^)


Huhu...nampak tak nama siapa (^_^) Yes....Kak Awin... Semalam Kak Awin call and confirmkan tarikh.. alhamdulillah.. lega sikit pasal make up ni.. Kak Awin akan make up kan waktu majlis berinai dan juga sanding.. mase nikah tak tahu lagi... masa bertandang pun tak decide lagi.. hurmm.. hopefully everything will be okay.. dan semoga Allah permudahkan segala perancangan dan majlis kahwin saya hingga ke akhirnya.. Amin....




7 comments:

  1. Hmm... mesti zira anggun bila kak awin make up kan.... oops, kalau tak make up pun, zira memang cnte kan.. kan..

    ReplyDelete
  2. waa... amin..insyaALLAH.. tapi sekarang tgh x ok.. jerawat tgh sihat.. pedih lagi skit.. sedih...

    ReplyDelete
  3. wah! zira dapat kak awin tu bes2. ni team dia ke makeup or kak awin cndri ek? better kak awin la sbb lastime i tnye beza rm50 je.

    ReplyDelete
  4. wiiii~~..im back..zira!!! atie dah sampai my hometown kuantan..seerooonokkk!!!...
    hui3...(xde kena mengena dgn entri kan :P)

    ReplyDelete
  5. zira..besnye dpt kak awin....semoga semuanya lancar..amin.. =)

    ReplyDelete
  6. wah..bagos2..da dapat MUA da...semoga segalanye dapat berjalan lancar..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...