Wednesday, 3 August 2011

Nurul Syuhada

Assalamualaikum..
Salam sejahtera...

Entry ni very short.. ;) Hari tu masa gooogle gambar tah ape-ape.. zira terjumpa gambar Nurul Syuhada.. Very simple picture..tapi tah... zira mcm suke pulak... Tapi zira amik 2 pcs je.. kalau nak tengok yang lain.. leh di jump ke website photographernye..

Mase terlihat gambar yang ni.. rase cam tertawan je... simple.. but emotion and ekspresi muka itu sangat best.. color pun best.. tempat pun best... huh.....

Sekali tgk yg ni... saya tgk je.. tak tercakap pape...sbb suka sgt-sgt the pose and everything....... like it! sekali tgk tempat dia.... hurm... ini adalah tempat saya berDATING dgn En. Tunang yang disayangi dan di cintai... hahaha...

*Rindu pulak dengan tunang da.... :(
abg... nnt nk tak amik gambar kat cni......... (^_^)

With Love:
Zira *Qaseh AzRin

17 comments:

  1. zira kat mana ni...? pantai? morib?

    ReplyDelete
  2. Bagan Lalang pun.. Kalau morib tiap2 minggu zira pegi ngan en.tunang.. dekat je pun dengan rumah... hahaha~

    ReplyDelete
  3. bagan lalang.. dekat tak dari shah alam?
    zira duduk area banting? mak andam hana nanti import dari sg buaya, banting.. heheh. biras kakak hana sebenarnya mak andam tu.

    ReplyDelete
  4. klu dr shah alam jauh la skit.. zira duk bnting pun.. alahai..sg.buaya rupenye.. sapenye?

    ReplyDelete
  5. rumah zira dekat ke dengan sg buaya tu? mak andam tu nama kak lyn.. pernah dengar ke?

    ReplyDelete
  6. zira nye rumah lebih dekat dengan morib.. jauh skit dr sg.buaya.. tp x jauh mane pun.. x pnh dgr pulak.. dia nye butik nm ape?

    ReplyDelete
  7. takde butik kot.. sebab dia buat kat dalam kampung tu je, kedai die pun depan rumah je. cuma kalau die nak hantar tempah baju tu, hana pun tak sure kat mane..

    ReplyDelete
  8. bju hana tu.. klu dia x dpt buat.. bg tau zira cpt ea.. zira tnye kawan zira kat butik..

    ReplyDelete
  9. boleh kot..cuma upahnye rase cam mhl skit.. sptutnye zira mintak dia watkan bj zira.. tp zira tukar amik dgn fashion designer trus..

    klu dengan kawan zira.. buat bj bru.. RM1500. tp tu price klu kiter amik trus bj tu.. klu sewa zira x sure.. nnt zira leh tnyekan.. cuma klu nk save.. kite tgk bj lelaki dlo color yg ade.. mean.. klu mcm hana.. tema pink.. than tnye dia bj lelaki color pink yg dah ade tu pink yg mcm mne.. so..dia x de la charge tuk bj lelaki sekali yg baru.. pki je bj laki yg dah ada.. so buat bj perempuan shj g baru..

    ReplyDelete
  10. oooh.. tapi kalau boleh hana tak nak ambik trus baju tu, sebab tak nak pakai dah lepas ni.. hehehe.. nanti hana tanya feedback mak andam hana dulu ye.. kalau buat baju perempuan je brp zira?

    ReplyDelete
  11. 1500 tu la.. tp klu sewa..nnt zira tnye ea.. da taw nnt zira bg taw hana.. klu dgn kawan zira tu..x silap dia ade dah bj lelaki color pink dgn dusty pink...

    ReplyDelete
  12. zira, kamu amek andaman kat ne ye?? bleh suggestkn x kat mane make-up yg ok dn harge yg xmhal sgt.. kalu ade yg pakej lg bgus.. sbbnye rini pn tgh survey2 nie kat area bntg.. tp msih xde yg berkenan lg la kat ati nie.. :)

    ReplyDelete
  13. zira bersepah2... pelamin lain.. bj lain... zira ni jgn ikut tau..haha~ x amik pakej.. klu nk make up cantik... kat idaman jelita cntik gak.. tpi plg cntik.. yg make up tu pon***. klu kat kaseh collection pun ok gak make up nye.. kalau pakej yg murah kaseh tu murah than idaman jelita.. kat banting byk butik.. tp x semua cntik..budget rini berapa? zira le tlg skit klu kat kaseh tu.. sebab knl ownernye.. tp x jnji pape la.. zira tlg mane mampu je.. tp zira pun pndi make up gak...haha.. tp bru bljr... wawawawa~

    ReplyDelete
  14. lepas die kawen, baru perasan die nie cantek gile sebenarnya hu..hu..

    ReplyDelete
  15. hoho.. yeke zira?? idaman jelita mmg ok sgt2.. tp duit pn kne cntik jgkla.. huhu.. make-up mse rini tunang 2 pn amek kat idaman jelita.. yg make-up nye pon***.. mmg rini suke la hasil tgn die 2.. budget rini sket je.. nk bt yg simple2 je.. RM 2000.. rini ade tgk pakej kat kaseh 2, RM 1590 xsilap rini.. tp nk bt bju bru kne tmbh RM 800.. sbb kaler yg rini nk 2 xde.. huhu.. zira pn pndai make-up jgk ek?? hehehe.. so sweet..

    ReplyDelete
  16. ieda: kan2.. putih melepak.. jeles pulak.. huhu~

    rini: klu wat bj baru.. kne kat bdn kita kan.. ;) klu nk kat kaseh.. zira leh tlg arrange kan.. scr x rasmi jd wedding planner rini.. wakakakaka~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...