Tuesday, 2 August 2011

Photography: Wedding Potraits

Assalamualaikum...
Salam Sejahtera...

Entry kali ini.. zira berkongsi pulak tentang hasil kerja photo yang pernah zira buat sekian masa dahulu..iaitu sebelum lens sy bermasalah.. wat masa ini kerja photo ini dihentikan kerana masih tidak mempunyai kos untuk membaiki lens tersebut...huhu~

I love capturing people's emotions, images and style..there's something magical about photographing people. For me, Photography is one of the magic in the world..you can stop the moment you want and keep it until you die (^_^)

Now.. I share my photos with all of you.  ;))
Silalah besar kan mata anda untuk melihatnya.. hahaha~









Ni last year shoot.. Nov 2010. Pengantin perempuan pun baru bergelar ibu ahad lepas.. selamat melahirkan bayi perempuan yang bernama Raja Nur Hazwani. Sangat comel baby girl nya.. ;)) Hopefully mereka kekal bahagia hingga akhir hayat. Amin, InsyaALLAH...

With Love!
Zira *Qaseh AzRin

6 comments:

  1. wahhh nice picca...kalau men dgn hue akan lg cntik nih..
    keep it up dear...:)

    ReplyDelete
  2. zira pandai ambik gmbar.... ^_^
    hana pegang kamera pun tak reti...
    hehe, kalau ngade2 nak buat photoshoot, boleh gune khidmat zira tak?

    ReplyDelete
  3. saye suke ambil gambar details..cam beading baju ke..deco2..meaning gambar mikro :) hehe tapi x pandai amik sgt pun..

    ReplyDelete
  4. Atie: tenkiu... tenkiu.. tenkiu.... (^_^)

    Hana: alala.. pegang kamera pun x leh ke.. tipu ni.. pegang je la pun.. :p
    Hana nk shoot yang mcm mane? mean.. yg santai2 ke?

    Kak long: Tenkiu kak! (>_<)

    ReplyDelete
  5. Kak intan... zira ade amik juga.. tp x upload :D
    takpe klu x pndai sgt.. at least tau juga.. dr taw skit tu leh practice..esok2 leh tau byk.. ok! (^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...