Monday, 1 August 2011

Pre-WEDDING Ideas: Colorfull

Assalamualaikum..
Salam Sejahtera..

Mari-mari dengar ini cerita....~ huhu.. Dulu.. zira ade satu hobi.. iaitu....kumpul barangan yang berwarna-warni.. Wah.... saya sangat suka colorfull.. (tapi cr balik gambar-gambar koleksi barangan yang zira kumpul tu dah takde.. tak dapat nak share..humm...) Tapi.. tak pa.. tidak menjadi isu pun gambar itu..hihi.. Waktu kumpul barang-barang tu.. tak silap form 5, lower 6 dan juga upper 6. Time tu pergi sekolah pun pakai beg colorfull.. pencil case colorfull.. botol air pun colorfull... ape sume colorfull.. waktu tu kakak saya sedang sibuk kumpul barang kahwin dia... that time kalau mama and sedare mara tanya.. kalau saya kawen.. saya punya color tema ape??? Saya jawab... "Colorfull!!!" Sume gelak.. ckp zira kuat gurau.. takde sape pun buat tema colorfull..

*Soalan saya.. Pelik sangat ke????

Kalau dorg tanya begitu mesti zira tanya balik..habis orang lain kawen buat tema cane? Dorang jawab.. Putih ke.. merah ke.. biru ke.. hijau ke.. mana ade orang buat wane wani.... Zira pun ckp balik.. kesian.. majlis keramaian.. tapi satu color.. nape tak buat macam-macam color.. colorfull.. baru ceria...huhuhuhu~ kanak-kanak sungguh rasanya.. haha~

Setelah sekian lama melupakan hobi tersebut.. terjumpa pulak gambar ni..

 Payung and balloon tu sangat smart...

 Kalau tengok bunga ni lelame.. cantik gak... ngeee

 Comel gila cake ni!

 Napkin itu sgt smart siot! ade CUPCAKE lagi! best giler!!!

 Sangat comel kalau colorfull camni....haihhhhhhhh!! geram!!

Sempoi giler aa bridesmaid ngan bestman pki cenggini!  

Kewl!!! suke3!

Kalau tak tetapkan tema color wedding.. confirm aku wat gak tema ni seperti yg pernah di katakan dahulu.. huhu~ Giler cantik!! takpe... akan ku arrange kan untuk dijadikan salah satu tema dari sesi pre-wedding nanti... agagagaga~ aku nak gak.. tak kira.. tak nak pun kira.. aku nak amik gambar camni... haha~ tetibe je giler colorfull macam ms sekolah dulu... (^_^) geram je tgk gambar-gambar ni.. Sape nak wat camni?? kalau nk wat gi tau ea.. nape?? saje je nk tau..hahaha~ nnt ade idea lain zira share lagi.. hihihi.. TC!

With Love!
Zira *Qaseh AzRin

11 comments:

  1. ape salahnye jd gle yang kretif kan!!.hik3..just nak kena make sure wat type of colours je lah..pastu pastel ke,,terang gle ke..huhu

    ReplyDelete
  2. untuk pre-wed photoshoot boleh je buat colourful akak. baru happening

    ReplyDelete
  3. i love pastel! but..sometimes terang giler pun usefull.. klu kat gambar.. confirm menyerlah (>_<)

    ReplyDelete
  4. cik bella.. u x nk buat? (^_^) comellll~

    ReplyDelete
  5. zira... i love colourfull too...
    punyalah berusaha cari payung yg colourfull tu tapi last2 abah hana ambikk.. die berkenan jugak lah tu.. hahaha..

    handbouquet tu cantiklah... suka tengok.. ^_^

    ReplyDelete
  6. zira cr payung tu..x pnh dapat pun..lagi kesian...hahahaha~

    ReplyDelete
  7. cantik tema warna warni la..cm rainbow :)

    ReplyDelete
  8. comel kan tema rainbow ni kak intan ;))

    ReplyDelete
  9. cantik...sangat la santek..nampak ceria..hehehe

    ReplyDelete
  10. suka la tgk..colorful..cantik2...sesuai..ceria sokmo...

    ReplyDelete
  11. aimi & izza: ceria sgt kan.. meriah majlis kawen kang.. haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...