Sunday, 18 September 2011

Cupcake for hantaran - 17 09 2011

Assalamualaikum..
Salam sejahtera semua....

Siapa rindu zira... angkat tangan... ;)) ok lah... maaf ye kawan-kawan semua..kerana zira agak sibuk akhir-akhir ini... berkejar ke sana ke sini... hihihi... jumaat lepas zira and kakak siapkan order cupcake untuk hantaran... khamis order... jumaat nak ambil dah.. kelam kabut gak sebab order tu tiba-tiba je kan... haha~ tapi we'll do the best la... siapa nak tengok cupcake nya??? mari-mari! nak order pun boleh ;)

Tengok........ada bee betina and jantan lagi..bukan men~ hahahaha~ itu gambar masa kat rumah... after siap je... zira terus bawa ke butik untuk wat hantaran yang lain-lain lagi.. than decoration la cupcake tu ikut temanya... ;)) so..jadi la cenggini!
Ha.... orang itu tempah fresh flower okay... sama color tema hantaran ku nanti..huhuhu~ Comel kan! haha~ puji sendiri... pada sesiapa yang nak tengok hantaran lain.. boleh pergi ke blog Kaseh Collection.


5 comments:

  1. Zira buat cupcake...? rajinnye.. zira buat dengan kakak zira ye?

    ReplyDelete
  2. Hana... zira dgn kakak mmg amik order tuk cupcake ;) biasenye tuk hantaran.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. comelnye. kawen kak zira nanti akak guna cupcake jugak ea?

    sy rindu akak (: sebab suka tgk DIY stuff yg akak bt

    ReplyDelete
  4. haah.. akk gune cupcake je... ;)) tenkiu sbb rindu akk.. da lame akk x diy kan.. akk busy skit la dek skrg... klu ade free bebile nnt..akk diy something okay... (^_^) selamat hari raya ye dik..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...